

Ομόφωνα δεκτό έκανε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας το αίτημα για αντικατάσταση προσωρινής κράτησης του Πέτρου Φιλιππίδη.
Βγαίνει από τη φυλακή ο Πέτρος Φιλιππίδης καθως το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας το αίτημα έκανε ομόφωνα δεκτό το αίτημά του για αντικατάσταση της προσωρινής κράτησης του με όρους.
Το δικαστήριο του επέβαλε τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από χώρα, της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του δύο φορές τον μήνα και εγγυοδοσία 20.000 ευρώ.
Στο άκουσμα της απόφασης η σύζυγός του ξέσπασε σε κλάματα.
Σχετικά Νέα
Νίκος Ορφανός: Έμαθα για τον όγκο 20 ημέρες μετά τη γέννηση της κόρης μου – Είπα δεν θα επιτρέψω να μην με αφήσει να τη δω να μεγαλώνει
Μόλις 20 ημέρες μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού του έμαθε ο Νίκος Ορφανός.
Η παραλία κοντά στην Αθήνα με top κριτικές στο Google
Καθώς η θερμοκρασία ανεβαίνει και το καλοκαίρι να πλησιάζει, οι περισσότερο από εμάς έχουμε.
Ανατροπή το Σαββατοκύριακο – Καταιγίδες στην Αττική και άλλες περιοχές
Βροχές και σποραδικές καταιγίδες πιθανόν κατά τόπους ισχυρές μέχρι το μεσημέρι στην ανατολική Μακεδονία,.
Σύλληψη αρχαιοκάπηλων στη Λ. Ποσειδώνος – Βρέθηκε ένα αρχαίο νόμισμα και δύο χάλκινα αγαλματίδια
Στην επ’ αυτοφώρω σύλληψη δύο ατόμων, που εμπλέκονται σε παράνομη αγοραπωλησία αρχαιοτήτων, προχώρησε το.