Με ηλεκτρονικό βραχιόλι αποφυλακίζεται ο Φραντέσκο Τζιόρτζι

Μετά την ολοκλήρωση της ακροαματικής διαδικασίας ενώπιον του δικαστικού συμβουλίου των Βελγικών Αρχών, η απόφαση για τον εμπλεκόμενο στο σκάνδαλο QatarGate, ήταν η αποφυλάκιση του Φραντσέσκο Τζιόρτζι, του συντρόφου της Εύας Καιλή και πατέρας της 2χρονης Αριάδνης.

Ο Ιταλός εμπλεκόμενος στο σκάνδαλο που συγκλόνισε το Ευρωκοινοβούλιο, θα αποφυλακιστεί με βραχιολάκι, αναφέρουν οι πληροφορίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ερωτήματα εγείρει το γεγονός ότι ο σύντροφος της Εύας Καϊλή και ο φερόμενος ως εγκέφαλος του Qatargate, Αντόνιο Παντσέρι, για τον οποίο και εργαζόταν ο Τζόρτζι, βρέθηκαν στο ίδιο κελί για μερικές ημέρες. Κάτι το οποίο γεννά πολλές απορίες από την στιγμή που οι δύο εμπλεκόμενοι θα έπρεπε να μην έχουν επικοινωνία για να μην ανταλλάσουν μεταξύ τους πληροφορίες.

Περίπου στις 13.00 (ώρα Ελλάδος) ολοκληρώθηκε η νέα ακρόαση του Τζόρτζι, ο οποίος βρίσκεται προφυλακισμένος στις φυλακές του Σεν Ζιλ. Ο δικηγόρος του δεν θέλησε να προβεί σε δηλώσεις πριν την ακρόαση του πελάτη του.

Ωστόσο, μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, είπε μόνο ότι όλα θα απαντηθούν το απόγευμα, με την ανακοίνωση της εισαγγελίας σχετικά με το εάν θα συνεχιστεί η προφυλάκιση του Φραντσέσκο Τζόρτζι ή αν θα αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, κάτι που έδειχνα απίθανο να συμβεί.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα