Απεργία – Ηράκλειο: Το πανό νηπιαγωγείου που συγκίνησε στη μεγαλειώδη συγκέντρωση

Το Ηράκλειο στέλνει τα δικά του μηνύματα για την εθνική τραγωδία στα Τέμπη. Τα πανό και τα συνθήματα δείχνουν την ψυχολογία των διαδηλωτών…

Μεγαλειώδης είναι και η σημερινή απεργιακή συγκέντρωση που πραγματοποιείται στο Ηράκλειο. Άνθρωποι κάθε ηλικίας και από κάθε κλάδο πήγαν από νωρίς στην πλατεία Ελευθερίας συμμετέχοντας στην 24ωρη απεργία που προκήρυξαν για σήμερα ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ ως ένδειξη διαμαρτυρίας για το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Μαθητές, φοιτητές, εκπαιδευτικοί, εργαζόμενοι στα νοσοκομεία και τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς ένωσαν τις φωνές τους με κύριο αίτημα την άμεση και σε βάθος απόδοση ευθυνών για την τραγωδία των Τεμπών.

Συγκλόνισαν για μία ακόμα φορά τα πανό που κρατούσαν – κυρίως νέοι άνθρωποι – κατά τη διάρκεια της σημερινής απεργιακής συγκέντρωσης στην πλατεία Ελευθερίας.

 

   

Μάλιστα, ιδιαίτερη εντύπωση έκανε το πανό του 28ου Νηπιαγωγείου Ηρακλείου στο οποίο ήταν ζωγραφισμένες σιδηροδρομικές ράγες και είχε γραφεί η έκφραση «Μαμά, θέλουμε μόνο από χαρά να κλαις!».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα