

Συναγερμός σήμανε στο αεροδρόμιο της Ίμπιζα, το οποίο αναγκάστηκε να διακόψει τη λειτουργία του μετά από απειλή για βόμβα σε πτήση της Ryanair.
Η κανονική λειτουργία του αεροδρομίου διακόπηκε για σχεδόν μία ώρα σήμερα το απόγευμα της Πέμπτης (20/6) και ορισμένες πτήσεις εξετράπησαν σε άλλα αεροδρόμια.
Η αστυνομία πιστεύεται ότι συνέλαβε έναν άνδρα που επέβαινε σε πτήση της Ryanair με προορισμό το αεροδρόμιο του Μιλάνου Μπέργκαμο, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι μετέφερε βόμβα, καθώς το αεροπλάνο ήταν έτοιμο να απογειωθεί. Καμία προσγείωση ή απογείωση δεν έγινε για σχεδόν μία ώρα μετά τον συναγερμό που σήμανε λίγο μετά τις 3.30 μ.μ.
Η πτητική λειτουργία ανεστάλη από τις 15:45 έως τις 16:30 τοπική ώρα και έκτοτε αποκαταστάθηκε, αλλά οι καθυστερήσεις αναμένεται να συνεχιστούν για μεγάλο μέρος του απογεύματος λόγω της διαταραχής.
Σύμφωνα με στοιχεία από το FlightRadar, το αεροδρόμιο της Ίμπιζα παρουσιάζει μέση καθυστέρηση 70 λεπτών για τις αναχωρήσεις και 40 λεπτών για τις αφίξεις.
Εκπρόσωπος του ισπανικού αερολιμενάρχη AENA δήλωσε: «Υπήρξε περιστατικό ασφαλείας σε αεροπλάνο στο αεροδρόμιο της Ίμπιζα και η Πολιτική Φρουρά έχει αναλάβει την κατάσταση. ‘Η κανονική πτητική λειτουργία του αεροδρομίου ανεστάλη για περίπου 45 λεπτά».
Σχετικά Νέα
Πακιστάν: Συνελήφθησαν 160 άτομα έπειτα από επιθέσεις εναντίον της αμερικανικής αλυσίδας KFC
Τουλάχιστον 160 άνθρωποι συνελήφθησαν στο Πακιστάν έπειτα από περίπου 20 επιθέσεις εναντίον της αμερικανικής.
Volvo: Κόβει έως και 800 θέσεις εργασίας στις ΗΠΑ λόγω δασμών
Στις περικοπές έως και 800 θέσεων εργασίας στις ΗΠΑ λόγω της αβεβαιότητας που έχουν.
Ένας μήνας από τη σύλληψη Ιμάμογλου: Η Τουρκία σε αναβρασμό
Καθώς συμπληρώνεται ένας μήνας από τη σύλληψη του Εκρέμ Ιμάμογλου στην Τουρκία, παραπέμπονται σε.
Μέλος του αμερικανικού Κογκρέσου υπέγραψε ένα βλήμα πυροβολικού με μήνυμα προς τον Πούτιν
Το μέλος του αμειρκανικού Κογκρέσου Μπράιαν Φιτζπάτρικ, Ρεπουμπλικανός υπέρ της Ουκρανίας που εκπροσωπεί την.