Απάντηση του τ. Προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση στις δηλώσεις του στενού συνεργάτη του κ. Κασσελάκη

SONY DSC

Με αφορμή τις απαράδεκτες δηλώσεις του στενού συνεργάτη του κ. Κασσελάκη Θ. Οικονόμου, αναφορές σε εκπομπές του ραδιοφωνικού σταθμού «ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ» και τη σχετική ειδησεογραφία των τελευταίων ημερών για το θέμα του Πόθεν Έσχες, ο τ. Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης με άμεσο σχόλιο του στο facebook σημείωσε ότι:

«Δεν άκουσα και δεν με ενδιαφέρει να ακούσω τις διαβολές που συστηματικά εκτόξευαν όσοι μας κατηγορούσαν για το ότι δεν βάζαμε στις φυλακές πολιτικούς αντιπάλους, δεν μοιράζαμε τα 37 δις για να μας ψηφίσουν οι πολίτες, δεν ταυτιζόμασταν στο ύφος και το ήθος της διακυβέρνησης με το τοξικό υπόδειγμα της πολιτικής όπως για την μη ίδρυση «κόκκινων» προπαγανδιστικών μίντια αλλά και για άλλα πολλά.

Μόνο που τότε δεν περιλαμβάνανε τον σ. Αλέξη Τσίπρα ως συμμέτοχο στην αυτοϋπονόμευση.

Η λέξη ηγεμονία και η θεσμική προσήλωση ήταν πάντα ξένες σε όσους υποτιμούσαν την σκληρή πολιτική σύγκρουση, προκρίνοντας την προσωπική ανένδοτη δήθεν αντιπαράθεση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Πέντε χρόνια μετά όλοι έχουν καταλάβει ποια ήταν η σωστή άποψη απέναντι στην τοξικότητα και την καθεστωτική νοοτροπία που στήριξε την κυριαρχία της νεοφιλελεύθερης πολιτικής.

Κατά τα άλλα είναι τοις πάσι γνωστό ότι η Επιτροπή Πόθεν Έσχες αποτελείται από δικαστικούς κατά πλειοψηφία. Επίσης είναι γνωστό ότι δεν νοείται καμία παρέμβαση, πέραν του θεσμικού τους ρόλου, βεβαίως από τον πρωθυπουργό, τον πρόεδρο της Βουλής και από τους τότε πρόεδρο και αντιπρόεδρο της Επιτροπής.

Αυτά προς ενημέρωση και του κ. Κασσελάκη που προφανώς δεν έχει καμία γνώση πάνω σε ένα μείζον πολιτικό ζήτημα.

Όσοι σιωπούν και είναι ακόμη στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να απαντήσουν.

Όλοι και όλες κρινόμαστε και για τότε και για σήμερα».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα