

Με απόφαση του αντιπεριφερειάρχη Έβρου, Δημήτρη Πέτροβιτς, απαγορεύεται την Παρασκευή από τις 8.00 έως τις 22.00 το πέρασμα, η παραμονή και η κυκλοφορία προσώπων και οχημάτων σε περιοχές ευθύνης των δασαρχείων Αλεξανδρούπολης και Σουφλίου, λόγω υψηλού κινδύνου πυρκαγιάς.
Η απαγόρευση ισχύει για τις αναδασώσεις Κίρκης, Συκορράχης, τον χώρο αναψυχής Συκορράχης, τις αναδασώσεις Μεσημβρίας, Κομάρου – Ατάρνης και έναντι Κ.Α.Α.Υ. Μάκρης.
Επίσης για το δάσος και τον χώρο αναψυχής Ιάνας, το περιαστικό δάσος Παλαγίας, το άλσος γαλλικού σταθμού Ο.Σ.Ε., τη δασική περιοχή Αετοχωρίου – Πεύκων – Λουτρού καθώς και το Εθνικό Πάρκο Δαδιάς – Λευκίμης – Σουφλίου περιοχή Α εξαιρουμένης της καμένης έκτασης από την πυρκαγιά της 21ης Ιουλίου 2022.
Σημειώνεται ότι της απαγόρευσης εξαιρούνται οι περιπτώσεις που αναφέρονται στο άρθρο 130 του ν. 4926/2022 (πρόσωπα που κατοικούν ή εργάζονται στις περιοχές του άρθρου 129, καθώς και πρόσωπα που μετακινούνται εντός του οδικού δικτύου). Για κάθε παράβαση επιβάλλεται διοικητικό πρόστιμο 300 ευρώ.
Σχετικά Νέα
Κνωσός: Απομακρύνθηκαν τα θραύσματα από την τοιχογραφία των Δελφινιών που κατέρρευσε
Το βράδυ της Παρασκευής ολοκλήρωσε η Εφορεία Αρχαιοτήτων Ηρακλείου τη συλλογή και απομάκρυνση των θραυσμάτων.
Βίντεο ντοκουμέντο από τη μαφιόζικη ενέδρα στα Άνω Λιόσια – Το γάζωμα του θωρακισμένου οχήματος
Βίντεο ντοκουμέντο από την απόπειρα δολοφονίας του 42χρονου, μέλους της Greek Mafia, στα Άνω.
Μετρό: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το Σάββατο λόγω του τελικού ποδοσφαίρου Ολυμπιακός – ΟΦΗ
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ, σήμερα Σάββατο, στην Γραμμή 1 του Μετρό (ΗΣΑΠ).
«Ετεροχρονισμένο, εκπρόθεσμο, θεωρητικό»: Αντιδράσεις για το πόρισμα Καρώνη για τα Τέμπη
Συνεχίζεται η συζήτηση και οι αντιδράσεις για το πόρισμα του Δημήτρη Καρώνη για το.