

«Η εκλογική διαδικασία εξελίσσεται ομαλά και στις επτά Περιφερειακές Ενότητες της Κεντρικής Μακεδονίας. Δεν έχουν αναφερθεί μέχρι στιγμής προβλήματα πουθενά» τόνισε, μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος, στο δημοτικό σχολείο Βραχιάς Θεσσαλονίκης, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.
Ο περιφερειάρχης ευχήθηκε, με αφορμή τη σημερινή γιορτή Κωνσταντίνου και Ελένης, χρόνια πολλά στις εορτάζουσες και τους εορτάζοντες και πρόσθεσε:
«Η σημερινή ημέρα είναι πολύ σημαντική για τη δημοκρατία μας, την πατρίδα μας, για τις ζωές μας, για το μέλλον των παιδιών μας. Καλώ όλους τους συμπολίτες μας και ιδίως τους νέους και τις νέες να συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία, να πάρουν στα χέρια τους τις τύχες και το μέλλον της χώρας μας. Καλή ψήφο σε όλους».
πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ
Σχετικά Νέα
Σ. Φάμελλος: «Η μάχη κατά του φασισμού είναι συνεχής – Να κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να μια Ευρώπη Ειρήνης χωρίς πυρηνικά»
Στο Μνημείο των Πεσόντων της Μάχης της Ηλεκτρικής στο Κερατσίνι, κατέθεσε στεφάνι ο πρόεδρος.
Ν.Ανδρουλάκης: Για μια Ευρώπη των λαών, με κοινωνική δικαιοσύνη, συλλογική ασφάλεια και προοπτική για τις επόμενες γενιές
«”Κανείς δεν ερωτεύεται μια Κοινή Αγορά”, είχε δηλώσει εύστοχα ο Ζακ Ντελόρ. Και είχε.
Μ.Θεμιστοκλέους: Ξεκίνησε η αποστολή των SMS για τα δωρεάν απογευματινά χειρουργεία σε ιδιωτικά νοσοκομεία
Ξεκίνησε από χθες η αποστολή των SMS για τα δωρεάν απογευματινά χειρουργεία σε ιδιωτικά.
Live η τελετή υπογραφής για τον ΒΟΑΚ παρουσία του Πρωθυπουργού
Σε απευθείας σύνδεση του ertnews.gr με το Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο του Ηρακλείου η τελετή υπογραφής της σύμβασης.