Αντώναρος για Συμφωνία των Πρεσπών: Με την μη εφαρμογή των συμφωνιών χάσαμε πολλά ποιοτικά αβαντάζ (Βίντεο)

Για το φλέγον ζήτημα της Συμφωνίας των Πρεσπών μετά και την τελευταία πρόκληση από την πλευρά του επικεφαλής του VMRO, για την άμεση κύρωση των τριών μνημονίων από την χώρα μας, αλλά και τον πήχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης στις ευρωεκλογές, μίλησε μεταξύ άλλων, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ, Ευάγγελος Αντώναρος.

Ειδικότερα, μιλώντας το βράδυ της Πέμπτης στην εκπομπή «Λόγος & Αντίλογος» στον τηλεοπτικό σταθμό του ΑΡΤ και την δημοσιογράφο Ελευθερία Κοσμοπούλου, o κ. Αντώναρος, αναφερόμενος στην πρόταση νόμου από τον ΣΥΡΙΖΑ για την κύρωση των μνημονίων με τη Βόρεια Μακεδονία, εξήγησε πως αυτό θα βοηθήσει στο να υποχρεώσει την χώρα αυτή, η οποία έχει υπογράψει μια διμερή συμφωνία μαζί μας, να έχει την δυνατότητα να εκφέρει ακόμη λιγότερες αντιρρήσεις. Όπως πρόσθεσε, εάν αυτό είχε γίνει εγκαίρως, όπως είχε υποχρέωση να κάνει η κυβέρνηση Μητσοτάκη. όλο αυτό δεν θα είχε συμβεί. Φυσικά όμως δεν το έκανε, πρόσθεσε, γιατί ψάρευε σε θολά νερά για ακροδεξιές ψήφους. ”Με την μη εφαρμογή των συμφωνιών χάσαμε πολλά ποιοτικά αβαντάζ”.

Παράλληλα, ερωτηθείς σχετικά με τον πήχη που βάζει το κόμμα του στις ευρωεκλογές, ο κ. Αντώναρος τόνισε χαρακτηριστικά ” Ο πήχης για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι την ημέρα των ευρωεκλογών”, εκτιμώντας πως το αποτέλεσμα θα είναι πολύ θετικό για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Δείτε το Βίντεο

 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα