Αντίδραση Ομοσπονδίας Αστυνομικών: Ο Δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας μας αποκάλεσε “μπάτσους”

“Εκφράζουμε την οργή και την αγανάκτησή μας για την απαράδεκτη, προκλητική και προσβλητική συμπεριφορά του Δημάρχου Αθηναίων κ. Χάρη ΔΟΥΚΑ, προς το σύνολο των Αστυνομικών της Χώρας, κατά τη διάρκεια πρόσφατης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αθηναίων, όπου χαρακτήρισε τους Αστυνομικούς με την πεζοδρομιακή λέξη “μπάτσοι”.”, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αξιωματικών Αστυνομικών.

Όπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση, “φαίνεται ότι ο κ. Δήμαρχος, αδυνατεί να αντιληφθεί το ολίσθημα που διαπράττεται, όταν κάποιο δημόσιο πρόσωπο μετέρχεται φράσεις οι οποίες δε συνάδουν με το δημόσιο λόγο και σε κάθε περίπτωση η κοινωνία όχι μόνο τις έχει καταδικάσει, αλλά η ίδια είναι εκείνη που προσβλέπει και επιζητεί καθημερινά την αποτελεσματική προσφορά αστυνομικών υπηρεσιών”.

Συνεχίζοντας, η Ομοσπονδία τονίζει: “Αντί, λοιπόν, να αναγνωρίζεται η δύσκολη και επικίνδυνη αποστολή του εργαζόμενου Αστυνομικού, αναγκαζόμαστε για μία ακόμη φορά, να στιγματίσουμε δημοσίως τη συμπεριφορά των λεγόμενων “προοδευτικών” και όχι μόνο.

Υ.Γ.: Ας μην λησμονούμε, όμως, ότι “οι ανώτεροι άνθρωποι αντέχουν τις προσβολές των κατωτέρων”…

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα