Αντί-τουρκικά πανό και συνθήματα σε διεθνή αγώνα στην Κρήτη

Τα όσα διαδραματίζονται στη Συρία με την τουρκική εισβολή στο βόρειο τμήμα της χώρας έγιναν αφορμή για να διακοπεί η αναμέτρηση του Socca World Cup στο Ρέθυμνο μεταξύ της Βραζιλίας και της Τουρκίας από Έλληνες που με πανό και συνθήματα καταδίκασαν τις τουρκικές πολεμικές ενέργειες.

Συγκεκριμένα στο 9o λεπτό της αναμέτρησης στο κέντρο του γηπέδου υπήρξε μια παρέα Ελλήνων που ανέβασαν ένα πανό που έγραφε “Against Turkish Fascism” ενώ με συνθήματα τους εις βάρος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και υπέρ των Κούρδων ανταρτών ανάγκασαν τους διαιτητές να διακόψουν την αναμέτρηση.

Κάποιοι εξ αυτών μάλιστα προσπάθησαν να πάρουν και μια σημαία της Τουρκίας αλλά με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων το συγκεκριμένο επεισόδιο δεν πήρε έκταση.

powered by Rubicon Project
Το ματς διεκόπη με κάποιους Τούρκους ποδοσφαιριστές να νοιώθουν προσβεβλημένοι από την κατάσταση και να προσπαθούν να αντιδράσουν αλλά και αυτοί με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων επέστρεψαν στον πάγκο τους.

Μετά από περίπου δέκα λεπτά και αρκετές εκκλήσεις από τα μεγάφωνα οι διαιτητές συνομίλησαν στους Τούρκους ποδοσφαιριστές, οι φίλαθλοι απομακρύνθηκαν και το παιχνίδι συνεχίστηκε.

Πηγή:
sport24.gr

Σχετικά Νέα