

Παραλίγο τραγωδία να συμβεί σε πλατεία στα Άνω Λιόσια, όταν ένα μικρό παιδάκι πάτησε γυμνά καλώδια, με αποτέλεσμα να πάθει ηλεκτροπληξία.
Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Κυριακής (29/12). Το ρεύμα χτύπησε το παιδί με μεγάλη ένταση, προκαλώντας δυνατό ήχο που πανικόβαλε τους παρευρισκόμενους.
Σώθηκε από τα παπούτσια
Ωστόσο, η κατάσταση δεν εξελίχθηκε σε τραγωδία, καθώς οι μεγάλες αερόσολες των αθλητικών παπουτσιών του απορρόφησαν μέρος της ενέργειας.
Όπως αναφέρεται, στο σημείο υπήρχε παλιότερα περίπτερο, το οποίο είχε ξηλωθεί, αφήνοντας εκτεθειμένα τα καλώδια.
Το παιδί, που νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Παίδων, είναι ευτυχώς καλά στην υγεία του.
Σχετικά Νέα
Μεσολόγγι: Αυτοκίνητο κατέληξε στη θάλασσα – Ο οδηγός ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του
Τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην περιοχή της Τουρλίδας Μεσολογγίου, με το αυτοκίνητο να εκτρέπεται.
Οι διάλογοι του κυκλώματος διαφθοράς στα κτηματολογικά γραφεία – Η στιγμή που εισπράττεται το «γρηγορόσημο»
Διαλόγους – φωτιά από τη δράση του κυκλώματος διαφθοράς σε κτηματολογικά γραφεία της Αττικής.
Νέος Κόσμος: Η δραματική περιγραφή της ανήλικης που τραυματίστηκε από την έκρηξη
Έκρηξη σε διαμέρισμα 3ου ορόφου πολυκατοικίας στον Νέο Κόσμο σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης.
Ολοκληρώθηκε η επίσκεψη του διοικητή των Δυνάμεων του Στρατού των ΗΠΑ στην Ελλάδα
Ο διοικητής US Army Forces Command στρατηγός Andrew Poppas πραγματοποίησε επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα,.