

Οι εκατοντάδες σεισμοί που καταγράφονται από τους σεισμογράφους του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών στις Κυκλάδες, έχουν προκαλέσει έντονη ανησυχία στους κατοίκους των περιοχών και στις Αρχές.
Οι επιστήμονες τονίζουν ότι παρακολουθούν την εξέλιξη του φαινομένου και ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, ενώ συμπληρώνουν ότι οι σεισμοί είναι τεκτονικοί και δεν συνδέονται με το ηφαίστειο της Σαντορίνης.
Την ίδια ώρα, η Μόνιμη Επιστημονική Επιτροπή Εκτίμησης Σεισμικού Κινδύνου και Μείωσης της Σεισμικής Διακινδύνευσης και η Μόνιμη Επιστημονική Επιτροπή Παρακολούθησης του Ελληνικού Ηφαιστειακού Τόξου του ΟΑΣΠ ανακοίνωσαν την πρώτη δέσμη μέτρων, τονίζοντας ότι θα υπάρξουν νέες συσκέψεις όσο εξελίσσεται το φαινόμενο.
Δείτε ζωντανά όλες τις εξελίξεις:
Σχετικά Νέα
Οι διάλογοι του κυκλώματος διαφθοράς στα κτηματολογικά γραφεία – Η στιγμή που εισπράττεται το «γρηγορόσημο»
Διαλόγους – φωτιά από τη δράση του κυκλώματος διαφθοράς σε κτηματολογικά γραφεία της Αττικής.
Νέος Κόσμος: Η δραματική περιγραφή της ανήλικης που τραυματίστηκε από την έκρηξη
Έκρηξη σε διαμέρισμα 3ου ορόφου πολυκατοικίας στον Νέο Κόσμο σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης.
Ολοκληρώθηκε η επίσκεψη του διοικητή των Δυνάμεων του Στρατού των ΗΠΑ στην Ελλάδα
Ο διοικητής US Army Forces Command στρατηγός Andrew Poppas πραγματοποίησε επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα,.
Αποκαλυπτήρια αυστηρότερων μέτρων για την ασφάλεια των ΑΕΙ – Σχέδιο για ελεγχόμενη πρόσβαση, πειθαρχικό πλαίσιο και νέες κυρώσεις
Την υποχρεωτική κατάθεση σχεδίων ασφαλείας από όλα τα Πανεπιστήμια έως τα τέλη Ιουλίου και.