

Μια 14χρονη τραυματίστηκε μετά από ρίψη κροτίδων από συμμαθητές της έξω από σχολείο στη Βικτώρια.
Ειδικότερα, το περιστατικό σημειώθηκε προχθές το μεσημέρι έξω από σχολείο διαπολιτισμικής εκπαίδευσης, όταν δύο μαθητές του σχολείου, ένας 15χρονος από την Νιγηρία και ένας 14χρονος Σουηδός με καταγωγή από τη Συρία, πέταξαν κροτίδα έξω από την είσοδο του σχολείου, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά στο κεφάλι μια 14χρονη συμμαθήτριά τους από την Ουκρανία.
Αστυνομικοί που κλήθηκαν στο σημείο προχώρησαν στη σύλληψη των δύο ανηλίκων, καθώς και των γονιών τους για παραμέληση ανήλικών.
Σχετικά Νέα
Θανατηφόρο τροχαίο στη Νέα Σαμψούντα Πρέβεζας – Νεκρός 16χρονος μοτοσικλετιστής
Πάνδημη θλίψη προκαλεί στην Πρέβεζα ο θάνατος 16χρονου σε τροχαίο δυστύχημα που έγινε το.
Κ. Δημογλίδου για την ανομία στα πανεπιστήμια: Η αστυνομία δε θα σταματήσει να επεμβαίνει όπου υπάρχουν ποινικά αδικήματα
Για την ανομία στα πανεπιστήμια και τον ρόλο της Αστυνομίας μίλησε στο ΕΡΤΝews η.
Τραγωδία στη Λάρισα: Ομολόγησε ο 21χρονος την δολοφονία της 52χρονης μητέρας του
Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ο 21χρονος από τη Λάρισα σκότωσε την 52χρονη μητέρα.
Θεσσαλονίκη: Στις φλόγες αυτοκίνητο στις Σαράντα Εκκλησιές
Στις φλόγες τυλίχτηκε αυτοκίνητο στις Σαράντα Εκκλησιές, στη Θεσσαλονίκη, και συγκεκριμένα επί της οδού.