

«Η δημόσια Παιδεία είναι το παν, γι’ αυτό θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις, για να έχουμε ισχυρά δημόσια σχολεία, δημόσια Πανεπιστήμια, ώστε να μπορεί το κάθε παιδί, κάθε ελληνικής οικογένειας, όποια οικονομική δυνατότητα και να έχει, να πάρει ισχυρά εφόδια για το μέλλον του», τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, κατά τον χαιρετισμό που απηύθυνε στην τελετή αγιασμού στο 109ο δημοτικό σχολείο Θεσσαλονίκης, στην Άνω Τούμπα.
Οκ. Ανδρουλάκης ευχήθηκε υγεία, δύναμη, καλή σχολική χρονιά στους μαθητές, τους γονείς, του εκπαιδευτικούς και σημείωσε:
«Για εμάς εσείς παιδιά είστε τα πάντα. Είστε η ελπίδα μας, η ελπίδα κάθε οικογένειας, η ελπίδα της πατρίδας μας. Γι’ αυτό έχουμε χρέος να πάρετε στο Σχολείο, στο Γυμνάσιο, στο Λύκειο και στο Πανεπιστήμιο όλα τα εφόδια που χρειάζεστε στη ζωή σας για να προοδεύσετε και να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα.
Γι’ αυτό και προσωπικά και ως γονιός πιστεύω ότι η δημόσια Παιδεία είναι το παν, όπως και η δημόσια Υγεία. Γι’ αυτό θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις να έχουμε ισχυρά δημόσια σχολεία, δημόσια πανεπιστήμια ώστε να μπορεί το κάθε παιδί, κάθε ελληνικής οικογένειας, όποια οικονομική δυνατότητα και να έχει, να πάρει ισχυρά εφόδια για το μέλλον του.
Αυτό είναι μία κανονική χώρα. Μία χώρα που δίνει ελπίδες, δίνει προοπτικές σε όλα τα παιδιά της».
Μετά τον αγιασμό, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ χαιρέτισε μαθητές και γονείς και στη συνέχεια συναντήθηκε με τους δασκάλους, οι οποίοι τον ενημέρωσαν για θέματα του σχολείου.
Σχετικά Νέα
Κανένα πρόστιμο στη φρεγάτα «Ύδρα», διευκρινίζουν πηγές του Πολεμικού Ναυτικού
Πηγές του Πολεμικού Ναυτικού αναφορικά με δημοσίευμα αλλά και αναδημοσιεύσεις αυτού σχετικά με τον.
Ρ. Δούρου: Η συνέντευξη Γεραπετρίτη επιβεβαιώνει ότι πλέον η χώρα μας για να ασκήσει ένα κυριαρχικό της δικαίωμα χρειάζεται να πάρει την έγκριση Τουρκίας
“Με τη συνέντευξή του στην εφημερίδα ‘Παραπολιτικά’ ο κ. Υπουργός Εξωτερικών επιβεβαιώνει ότι πλέον.
Συνεδριάζει τη Δευτέρα το Υπουργικό Συμβούλιο: Αναλυτικά η ατζέντα
Συνεδριάζει τη Δευτέρα, στις 11.00, το Υπουργικό Συμβούλιο υπό τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, στο Μέγαρο Μαξίμου. Τα.
Γκιουλέκας: Η Τουρκία οφείλει να ζητήσει συγγνώμη για τις γενοκτονίες που γεμίζουν με μαύρες σελίδες την παγκόσιμα ιστορία
Αν η Τουρκία θέλει να συγκαταλέγεται στα πολιτισμένα κράτη, οφείλει να ζητήσει συγγνώμη για.