

Στιγμές τρόμου βίωσε μία γυναίκα στην περιοχή του Αμαρουσίου το απόγευμα της Τρίτης (25/3) καθώς ο γιος της σε κατάσταση αμόκ την απείλησε.
Όπως μετέδωσε η δημοσιογράφος του Star, όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 6 το απόγευμα. Η γυναίκα κατάφερε και πήρε τηλέφωνο τις αστυνομικές αρχές ενημερώνοντας ότι ο γιος της την είχε εγκλωβίσει μέσα στο σπίτι και την απειλούσε.
Άμεσα έσπευσαν στο σημείο ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις των ΟΠΚΕ, ομάδα ΔΙΑΣ αλλά και ειδικός διαπραγματευτής. Μετά από συντονισμένη προσπάθεια έκαναν έφοδο και ακινητοποίησαν τον άνδρα ενώ απομάκρυναν με ασφάλεια τη μητέρα του.
Ο συγκεκριμένος άνδρας σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα κάτι για το οποίο είχε ενημερώσει η μητέρα του καλώντας τις αστυνομικές αρχές.
Ήδη ο άνδρας έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο για να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις ενώ η μητέρα του δίνει κατάθεση στο Αστυνομικό τμήμα Αμαρουσίου.
Σχετικά Νέα
Πειραιάς: Εκδήλωση τιμής στην μνήμη της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου
Εκδήλωση τιμής και μνήμης για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου διοργανώνεται στην πλατεία.
Άνω Λιόσια: Πώς σώθηκε ο 42χρονος «body builder» από τους αποφασισμένους εκτελεστές – Οι φόβοι για αντίποινα
Τις κινήσεις των δραστών που είχαν στήσει καρτέρι θανάτου στον 42χρονο, στα Άνω Λιόσια.
Παπαδημητρίου για τα γκαζάκια έξω από το σπίτι του: «Τα κέντρα εξουσίας να ξέρουν δεν θα λυγίσω»
Επίθεση με γκαζάκια έκαναν τα ξημερώματα άγνωστοι στο σπίτι του πρώην αναπληρωτή προέδρου του.
Διπλή δολοφονία στην Κηφισιά: «Έριξε τόσες σφαίρες, έκατσε κάτω και ξαναγέμισε» συγκλονίζει η μητέρα της Σοφίας
Στις 29 Μαΐου ξεκινά η δίκη σε δεύτερο βαθμό για το διπλό φονικό στην.