

Άγρια δολοφονία άνδρα, 45 ετών, έγινε το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα (16.04.2023) στους Αμπελόκηπους.
Ειδικότερα, η δολοφονία έγινε με κουζινομάχαιρο στην οδό Βερναρδάκη στους Αμπελόκηπους, στις 22:15 της Κυριακής του Πάσχα.
Για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, δυο άνδρες πολωνικής υπηκοότητας, το θύμα κι ένας 50χρονος, διαπληκτίστηκαν. Το αποτέλεσμα ήταν ο 50χρονος να τραυματίζει θανάσιμα τον ομοεθνή του.
Ο φερόμενος ως δράστης συνελήφθη από την αστυνομία, ενώ πάνω του βρέθηκε το όπλο του εγκλήματος. Ο ίδιος δεν προέβαλε απολύτως καμία αντίσταση. Μέσα στο σπίτι βρισκόταν και μια γυναίκα, υπήκοος Πολωνίας.
Αμέσως μόλις ειδοποιήθηκαν, τόσο οι αστυνομικοί όσο και διασώστες του ΕΚΑΒ, ξεκίνησαν για τον τόπο του εγκλήματος. Ο 45χρονος βρέθηκε βαριά τραυματισμένος στην πλάτη, μέσα σε μια λίμνη αίματος:
Το σπίτι φέρεται να είναι του δράστη, ενώ οι δυο Πολωνοί φαίνεται πως είχαν καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.
Την προανάκριση διενεργεί η Ασφάλεια Αττικής, ενώ ο φερόμενος ως δράστης θα οδηγηθεί εντός της ημέρας στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών για να του απαγγελθούν κατηγορίες.
Σχετικά Νέα
Μαφιόζικη επίθεση στα Άνω Λιόσια: Ποιος ήταν ο στόχος – Τον έσωσε το θωρακισμένο όχημα
Ο ίδιος κάλεσε την Άμεση Δράση. Τον καταδίωξε μοτοσικλέτα και άνοιξαν πυρ εναντίον του,.
Για να βρεις δουλειά χρειάζεται «κονέ» με άτομα της εξουσίας – Τι πιστεύουν οι νέοι μας
Τα συμφέροντά τους δεν εκπροσωπούνται από την πολιτική- Αισιόδοξοι για το μέλλον τους- απαισιόδοξοι.
Νάξος: Αίσιο τέλος για την ταλαιπωρία επιβατών και πληρώματος
Αισίως έληξε η πολύωρη περιπέτεια 134 επιβατών, οι οποίοι ταξίδευαν χθες το απόγευμα με.
Ελληνικό: Ψάχνουν σε εξειδικευμένα εργαστήρια για ίχνη τοξικής ουσίας
Σε παθολογικά αίτια ή κάτι άλλο οφείλεται η τραγωδία στο Ελληνικό, στην οποία μητέρα,.