Αλβανία: Ο Ράμα γονάτισε υποδεχόμενος τη Μελόνι

Μια θεαματική υποδοχή στην Ιταλίδα ομόλογό του Τζόρτζια Μελόνι επεφύλασσε ο Αλβανός πρωθυπουργός Έντι Ράμα. Συγκεκριμένα, κατά την υποδοχή που της επεφύλασσε την Παρασκευή (16/05), γονάτισε μπροστά της σε κόκκινο χαλί.

Η υποδοχή έγινε σε εξωτερικό χώρο, αλλά με βροχή, με αποτέλεσμα πολλοί να προσέξουν τα αθλητικά παπούτσια του Έντι Ράμα, που επρόκειτο, σύμφωνα με τους παρατηρητές, να πρωταγωνιστήσουν στις παραπολιτικές ειδήσεις.

Ωστόσο, ο Αλβανός πρωθυπουργός μάλλον είχε άλλη άποψη. Η Τζόρτζια Μελόνι βγήκε από το αυτοκίνητό του και περπάτησε στο κόκκινο χαλί για να τον συναντήσει. Τότε, ο Έντι Ράμα απομάκρυνε την ομπρέλα του και γονάτισε μπροστά της.

Άγνωστο παραμένει το τι πραγματικά ένιωσε η Τζόρτζια Μελόνι, η οποία επιστράτευσε το χιουμορ της. «Έντι, σταμάτα… Το κάνεις αυτό για να είμαστε στο ίδιο ύψος», του είπε.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα