

Μεγάλη λαχτάρα πέρασε η μητέρα ενός μικρού παιδιού ηλικίας 1,5 έτους που το έχασε. Το παιδάκι βρέθηκε να περιπλανιέται μόνο του, μέσα στο κρύο, τρομαγμένο, στον δρόμο.
Το περιστατικό συνέβη στον Άλιμο. Το παιδάκι βρέθηκε επί της οδού Αγ. Δημητρίου προς την παραλία.
Το εντόπισαν δύο μεγαλύτερα παιδιά– 14χρονα – και το πήγαν στο παιδικό κομμωτήριο της γειτονιάς.
«Μετά από μια ώρα κι ενώ βάλαμε ανθρώπους να ψάχνουν, βρέθηκε η μητέρα του παιδιού σε άσχημη κατάσταση, αφού το έψαχνε. Είναι Ιρακινή και το σπίτι της απείχε μόλις 150 μέτρα», είπε η κυρία Μάκρη, ιδιοκτήτρια του κομμωτηρίου στην εκπομπή «Από τις 6» της ΕΡΤ, διευκρινίζοντας ότι το παιδί «το έσκασε», ενώ έπαιζε με τα αδέρφια του στην αυλή.
«Ειδοποιήσαμε την αστυνομία και το «Χαμόγελο του Παιδιού» από το οποίο δόθηκαν σαφείς οδηγίες. «Του δώσαμε μόνο νεράκι», είπε η Ελισάβετ Μάκρη συμπληρώνοντας: «Δεν είδαμε ανθρώπους να ψάχνουν, γι αυτό το πήρα στο κομμωτήριο, επειδή έκανε κρύο. Ευτυχώς που το βρήκαν τα 14χρονα».
Σχετικά Νέα
Θανατηφόρο τροχαίο στη Νέα Σαμψούντα Πρέβεζας – Νεκρός 16χρονος μοτοσικλετιστής
Πάνδημη θλίψη προκαλεί στην Πρέβεζα ο θάνατος 16χρονου σε τροχαίο δυστύχημα που έγινε το.
Κ. Δημογλίδου για την ανομία στα πανεπιστήμια: Η αστυνομία δε θα σταματήσει να επεμβαίνει όπου υπάρχουν ποινικά αδικήματα
Για την ανομία στα πανεπιστήμια και τον ρόλο της Αστυνομίας μίλησε στο ΕΡΤΝews η.
Τραγωδία στη Λάρισα: Ομολόγησε ο 21χρονος την δολοφονία της 52χρονης μητέρας του
Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ο 21χρονος από τη Λάρισα σκότωσε την 52χρονη μητέρα.
Θεσσαλονίκη: Στις φλόγες αυτοκίνητο στις Σαράντα Εκκλησιές
Στις φλόγες τυλίχτηκε αυτοκίνητο στις Σαράντα Εκκλησιές, στη Θεσσαλονίκη, και συγκεκριμένα επί της οδού.