

Ποινική δίωξη για το κακούργημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας κατά συρροή ασκήθηκε σε βάρος του 70χρονου άνδρα ο οποίος πυροβόλησε και τραυμάτισε δύο ανήλικα παιδιά στην αυλή του σπιτιού του στο Αλεποχώρι τα ξημερώματα της Παρασκευής.
Ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε στον ανακριτή.
Ο ηλικιωμένος φέρεται να άρπαξε το κυνηγετικό του όπλο και να πυροβόλησε προς το μέρος μιας παρέας παιδιών, τραυματίζοντάς έναν 14χρονο και έναν 16χρονο οι οποίοι νοσηλεύονται εκτός κινδύνου. Από τα σκάγια γλίτωσαν οι άλλοι δύο ανήλικοι, ηλικίας 15 και 16 ετών.
Ο ηλικιωμένος φέρεται αρχικά να υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι πέρασε τα παιδιά για κλέφτες γι’ αυτό και πυροβόλησε. Στη συνέχεια, ωστόσο, είπε ότι τα γνωρίζει, ότι αρκετά συχνά έρχονται και του προκαλούν ζημιές στον περίβολο της οικίας του και ότι θέλησε με αυτό τον τρόπο να τα τρομάξει και όχι να τα τραυματίσει.
Σχετικά Νέα
Όλυμπος: Χωρίς τις αισθήσεις της εντοπίστηκε η γυναίκα που αγνοούνταν
Χωρίς τις αισθήσεις της εντοπίστηκε, σε δυσπρόσιτο σημείο του Ολύμπου, η γυναίκα που αγνοούνταν..
Τέσσερις συλλήψεις σε Ρόδο και Σύμη για παράνομα εκρηκτικά
Τέσσερα άτομα συνελήφθησαν το διήμερο 20-21 Απριλίου από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε Ρόδου και του.
Πανικός σε μπαρ στην Πάτρα: Ζήτησε να πιει τσάμπα, τον έδιωξαν και επέστρεψε με περίστροφα
Τον πανικό σκόρπισε ένας 25χρονος σε μπαρ περιοχής στην Πάτρα. Ο νεαρός απαίτησε τη.
Λουτρά Αιδηψού: Εντυπωσιακές εικόνες με δελφίνια να δίνουν «σόου» στο νερό
Μπροστά σε ένα μαγευτικό θέαμα βρέθηκαν κάτοικοι στα Λουτρά Αιδηψού το απόγευμα της Τρίτης 22 Απριλίου..