

Μετά από πεζή καταδίωξη και παρά την σθεναρή αντίσταση που προέβαλε, συνελήφθη τελικά 21χρονος Σύρος από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, ο οποίος προηγουμένως, κινούμενος με το ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητό του επί της εθνικής οδού Σερρών-Θεσσαλονίκης (ύψος κόμβου Ξυλούπολης), δεν συμμορφώθηκε στα σήματα των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα για να αποφύγει τον έλεγχο.
Στη συνέχεια, μπήκε με το όχημά του σε χωματόδρομο, το ακινητοποίησε και τράπηκε σε φυγή, όμως, οι αστυνομικοί τον καταδίωξαν, τον ακινητοποίησαν και τον συνέλαβαν, όπως αναφέρει σημερινή ανακοίνωση της αστυνομίας.
Σε έρευνα που ακολούθησε στο αυτοκίνητο, εντοπίσθηκαν στον χώρο των αποσκευών τέσσερα άτομα.
Σχετικά Νέα
Λέκκας: Τρία τα σενάρια για τον σεισμό στην Τουρκία – Μεγαλύτερη δόνηση μπορεί να προκαλέσει βλάβες στην Αγιά Σοφιά
Την πεποίθηση πως δεν μπορεί να υπάρξει ασφαλής εκτίμηση για τις επόμενες ώρες στην.
ΣΔΟΕ: Κατασχέθηκε κοκαΐνη 56 κιλών σε φορτίο…με γαρίδες από το Εκουαδόρ
Στο πλαίσιο συνεργασίας συναρμόδιων υπηρεσιών, προς αποτροπή εισαγωγής και περαιτέρω διακίνησης ναρκωτικών στην Ελληνική.
Επίτιμος δημότης Ελαφονήσου ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό
Επίτιμος δημότης Ελαφονήσου ανακηρύχθηκε ο πρίγκιπας του Μονακό, Αλβέρτος Β’. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση,.
Θεσσαλονίκη: Κάλεσμα από τα εργατικά σωματεία για συμμετοχή στην πρωτομαγιάτικη απεργία
Προσκλητήριο συμμετοχής εργαζομένων και συνταξιούχων στην πρωτομαγιάτικη απεργία την Πέμπτη 1η Μαΐου, στις 10:30.