

Η Δημοκρατική πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Νάνσι Πελόσι δήλωσε χθες την Κυριακή 18 Οκτωβρίου ότι οι διαφορές παραμένουν με την κυβέρνηση του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ για ένα ευρύ πακέτο βοήθειας κατά των οικονομικών συνεπειών της COVID-19.
Ωστόσο η ίδια εμφανίστηκε αισιόδοξη ότι ένα νομοσχέδιο θα μπορούσε να προωθηθεί πριν από την διεξαγωγή των προεδρικών εκλογών στις 3 Νοεμβρίου.
Η Πελόσι δήλωσε,σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, ότι η ίδια επιθυμεί τη ψήφιση ενός νομοσχεδίου πριν από τις προεδρικές εκλογές μεταξύ του απερχόμενου Ρεπουμπλικάνου προέδρου Ντόναλντ Τραμπ και του προεδρικού υποψηφίου των Δημοκρατικών Τζο Μπάιντεν.
Από την άλλη μεριά, τα χρονικά περιθώρια στενεύουν για μία τέτοια εξέλιξη.
Με τον Αμερικανό υπουργό των Οικονομικών Στίβεν Μνούτσιν στη Μέση Ανατολή μέχρι αύριο, μία τέτοια εξέλιξη έχει ελάχιστες πιθανότητες να συμβεί.
Ο Μνούτσιν διεξάγει τις σχετικές διαπραγματεύσεις με την Πελόσι.
Σχετικά Νέα
Πρέσβης Κίνας: Οι ΗΠΑ παραβίασαν σοβαρά τα έννομα δικαιώματα και συμφέροντα όλων των χωρών
Για προστατευτισμό, μονομέρεια και οικονομική ηγεμονία στο όνομα της “αμοιβαιότητας” κάνει λόγο, σε άρθρο.
ΗΠΑ: Σημαντική πρόοδος στις διαπραγματεύσεις με την Ινδία για τους δασμούς
Σημαντική πρόοδο έχουν σημειώσει οι ΗΠΑ προς την κατεύθυνση μιας διμερούς εμπορικής συμφωνίας μετά.
Γάλλος ΥΠΕΞ: Η Ευρώπη έχει διατυπώσει στις ΗΠΑ τις κόκκινες γραμμές της για την Ουκρανία
Η Ευρώπη εξέφρασε στις ΗΠΑ τις κόκκινες γραμμές της σχετικά με την Ουκρανία κατά.
Στην Ευρώπη η “σκυτάλη” της αβεβαιότητας – Πτώση στις αγορές, με το βλέμμα στα “μέτωπα” Τραμπ
Με πτωτικές διαθέσεις επιστρέφουν τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια από τις διακοπές του Πάσχα, καθώς η.