

Πυκνώνουν τα ερωτηματικά γύρω από την μυστηριώδη αυτοκτονία 20χρονης κοπέλας, που βρέθηκε το Σάββατο στις 9.30 το πρωί κρεμασμένη έξω από το σπίτι της μητέρας της, στην Αίγινα.
Από τις καταθέσεις προσώπων που ήταν μαζί της μέχρι τα ξημερώματα οπότε και έφυγε από κατάστημα όπου εργαζόταν για να επιστρέψει στο σπίτι της, δεν προκύπτει καμιά ένδειξη ότι η άτυχη κοπέλα σκεπτόταν να βάλει τέλος στη ζωή της και μάλιστα με αυτόν τον τραγικό τρόπο.
Αντίθετα, όλοι συμφωνούν ότι βρισκόταν σε πολύ καλή διάθεση, έψαχνε σπίτι να μετακομίσει και μιλούσε για τα όνειρα που έκανε προκειμένου να προχωρήσει στη ζωή της.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται το saronicmagazine.gr, απαντήσεις στο μυστήριο που καλύπτει αυτήν την τραγωδία αναμένεται να δώσει η νεκροψία – νεκροτομή που θα διενεργηθεί εντός των προσεχών ημερών στον Πειραιά.
Πάντως, το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας, όχι μόνο δεν μπορεί να αποκλειστεί αλλά εξακολουθεί να παραμένει βάσιμο, ιδιαίτερα αν ληφθεί υπόψη ο τρόπος αυτοκτονίας, αλλά και η γενική εικόνα της σορού που μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας της Αίγινας.
Σημειώνεται ότι η κοπέλα δεν άφησε κάποιο σημείωμα που να εξηγεί γιατί ήθελε να βάλει τέλος στη ζωή της, ενώ υποψίες γεννά και η εξαφάνιση προσώπου του περιβάλλοντος της οικογένειας, με το οποίο φέρεται η 20χρονη Μαρία να είχε έντονες προστριβές το τελευταίο διάστημα.
Σχετικά Νέα
Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής για φωτιά σε αποθήκη στη Ριζούπολη
Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής προκάλεσε η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας του.
Χανιά: Επιχείρηση διάσωσης στο φαράγγι της Σαμαριάς για νεαρό άνδρα που τραυματίστηκε σε πτώση
Επιχείρηση διάσωσης βρίσκεται σε εξέλιξη από διασώστες πυροσβέστες στο Φαράγγι Σαμαριάς, στα Χανιά. Άνδρας.
Βόλος: Φωτιά σε σκάφος στην προβλήτα του λιμανιού
Φωτιά ξέσπασε σε σκάφος που βρίσκεται ελλιμενισμένο στο λιμάνι του Βόλου. Η φωτιά σύμφωνα.
Θεσσαλονίκη: Ουρές χιλιομέτρων στα διόδια Μαλγάρων, καθώς επιστρέφουν οι εκδρομείς του Πάσχα
Σε εξέλιξη βρίσκεται η επιστροφή των εκδρομέων που εγκατέλειψαν τη Θεσσαλονίκη για να περάσουν.