

Προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα έλαβε ο 49χρονος ιερέας, που συνελήφθη χθες στο Αγρίνιο και κατηγορείται για βιασμό και παιδική πορνογραφία.
Σύμφωνα με το agriniopress.gr, ο κληρικός πέρασε το κατώφλι του εισαγγελέα και πήρε προθεσμία για τις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας.
Ο κληρικός αντιμετωπίζει βαριές κατηγορίες, μετά από μήνυση που έκαναν σε βάρος του δυο νεαρές γυναίκες για βιασμό και σεξουαλική κακοποίηση, που φέρεται να έλαβαν χώρα πριν από χρόνια όταν οι καταγγέλλουσες ήταν ανήλικες.
Ο δικηγόρος του ιερέα, Δημήτρης Νικάκης σε δηλώσεις του σημείωσε πως ο πελάτης του ζήτησε προθεσμία και πως πρόκειται για «κατασκευασμένη υπόθεση και δικογραφία». «Αυτοί που επεδίωξαν να συλληφθεί ο ιερέας περιμένουν ότι θα πιάσουν θησαυρό, τους ενημερώνω ότι τελικώς θα προκύψει άνθρακας» σημείωσε ο δικηγόρος.
Σχετικά Νέα
Τραυματισμός 15χρονου από φωτοβολίδα στο λιμάνι της Καλύμνου
Στα δάχτυλα του δεξιού χεριού του τραυματίστηκε σοβαρά από φωτοβολίδα ένας 15χρονος ημεδαπός εντός.
Πάτρα: Σύγκρουση Ι.Χ με τρένο στην Ανθείας – Η οδηγός του αυτοκινήτου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
Αναστάτωση προκλήθηκε το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου, στην οδό Ανθείας στην Πάτρα, καθώς Ι.Χ.
Κοζάνη:Τροχαίο ατύχημα με τραυματίες
Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου, έξω από την Κοζάνη στο.
Θεσσαλονίκη: Χωρίς προβλήματα η κίνηση των οχημάτων στην Κ. Μακεδονία
Αυξημένη, αλλά χωρίς προβλήματα, είναι η κίνηση των οχημάτων στα εθνικά οδικά δίκτυα που.