Αγωγή Θ. Πλεύρη κατά της απεργίας στο Παίδων Πεντέλης

Αγωγή στο Πρωτοδικείο Αθηνών ώστε να κριθεί παράνομη και καταχρηστική η απεργία που κήρυξαν οι ιατροί στο Παίδων Πεντέλης κατέθεσε ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης.

Η εκδίκαση της υπόθεσης θα πραγματοποιηθεί εντός της ημέρας ενώ σκοπός του Υπουργείου είναι να διασφαλιστεί η δημόσια υγεία και να πραγματοποιηθούν στο ακέραιο οι προγραμματισμένοι εμβολιασμένοι παιδιών κατά του κορονοϊού.

Υπενθυμίζεται ότι το Παίδων Πεντέλης θα λειτουργήσει ως εμβολιαστικό κέντρο για έξι εβδομάδες. Όπως είπε η υφυπουργός Παιδείας Μ. Γκάγκα αναφορικά με τη μετατροπή του Παίδων Πεντέλης σε Μέγα Εμβολιαστικό Κέντρο, τόνισε ότι είναι ένα σημαντικό νοσοκομείο, το οποίο εξυπηρετούνται εκατοντάδες παιδιά στο βόρειο τομέα των Αθηνών και θέλουμε να συνεχίσει τη λειτουργία και να την αυξήσει.

«Έτσι θα συνεχίσει την πρωινή του λειτουργία κανονικά, δηλαδή θα δέχεται και τα τακτικά του ιατρεία και τα επείγοντα περιστατικά, ενώ για έξι εβδομάδες θα αναστείλουμε τις βραδινές του εφημερίες που γίνονται Δευτέρα και Πέμπτη την εβδομάδα» είπε η κ. Γκάγκα.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα