

Η AEGEAN ενημερώνει ότι λόγω αλλαγών στην επιβατική κίνηση που προκαλούνται από τον κορωνοϊό (COVID-19) και τους υποχρεωτικούς ταξιδιωτικούς περιορισμούς που έχουν επιβληθεί από αρκετές χώρες για τον περιορισμό της εξάπλωσής του, θα προβεί σε σχετικές τροποποιήσεις στο πρόγραμμα δρομολογίων για την περίοδο έως και 8 Απριλίου 2020.
Οι αλλαγές αυτές θα αφορούν δρομολόγια, τόσο στο δίκτυο του εξωτερικού όσο και του εσωτερικού και θα έχουν κυρίως τη μορφή συγχωνεύσεων πτήσεων. Για τον λόγο αυτό, η εταιρεία συνιστά να ελέγχετε την κατάσταση της πτήσης σας εγκαίρως, ώστε να αποφευχθεί η ταλαιπωρία, σε περίπτωση που εφαρμοστούν εκτάκτως πιθανοί ταξιδιωτικοί περιορισμοί ή ακυρώσεις πτήσεων.
Για περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με τις αναπροσαρμογές του πτητικού προγράμματος, μπορείτε να ενημερώνεστε από την ειδικά διαμορφωμένη ιστοσελίδα Τρέχουσες ενημερώσεις COVID-19 ή από την υπηρεσία Flight Schedule.
H Αegean παρακαλεί τους επιβάτες να επιβεβαιώνουν ότι τα στοιχεία επικοινωνίας που έχουν δηλώσει, τόσο στην πλατφόρμα My AEGEAN όσο και κατά την έκδοση του εισιτηρίου σας, είναι σωστά ώστε να ενημερώνονται άμεσα από την AEGEAN, σε περίπτωση που η πτήση τους τροποποιείται.
Λαμβάνοντας υπόψη την τρέχουσα κατάσταση που έχει διαμορφωθεί λόγω της διάδοσης του COVID-19, η AEGEAN θα συνεχίσει να παρακολουθεί το ζήτημα και να συνεργάζεται με τις αρμόδιες αρχές για τυχόν περαιτέρω βήματα, που ενδέχεται να απαιτηθούν, καθώς η υγεία και η ασφάλεια των επιβατών και του προσωπικού αποτελούν ύψιστη προτεραιότητα, καταλήγει η ανακοίνωση της εταιρείας.
Σχετικά Νέα
Χρυσός: Πτώση 1,7% μετά την εμπορική συμφωνία ΗΠΑ – Μ. Βρετανίας
Ο χρυσός διεύρυνε τις απώλειές του την Πέμπτη, αφού ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ.
ΑΔΜΗΕ: Ξεκινά η δοκιμαστική λειτουργία της ηλεκτρικής διασύνδεσης Αττικής – Κρήτης – Όλες οι λεπτομέρειες
Σε φάση ολοκλήρωσης βρίσκονται οι τελικές δοκιμές και έλεγχοι του εξοπλισμού στον Σταθμό Μετατροπής.
Έναρξη τροφοδότησης της ΒΙΠΕ Πατρών με φυσικό αέριο
Την έναρξη τροφοδότησης της Βιομηχανικής Περιοχής (ΒΙ.ΠΕ.) Πατρών και τη σύνδεση του πρώτου βιομηχανικού.
Marketing Plan: Όταν η ανάπτυξη παύει να είναι τύχη και γίνεται στρατηγική
Η ελληνική αγορά δεν συγχωρεί πια το “βλέποντας και κάνοντας”. Όποιος δεν έχει πλάνο,.