

Σε λειτουργία τίθεται από την Τρίτη 25/6 το νέο Κέντρο Βεβαίωσης και Είσπραξης (ΚΕΒΕΙΣ) Θεσσαλονίκης της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ).
Σε αυτό, μεταφέρονται σταδιακά οι αρμοδιότητες των Τμημάτων Εσόδων και Δικαστικού και Νομικής Υποστήριξης των ΔΟΥ του νομού Θεσσαλονίκης.
Ειδικότερα, από 25/6 μεταφέρονται στο ΚΕΒΕΙΣ Θεσσαλονίκης οι παραπάνω αρμοδιότητες από τις ΔΟΥ Αμπελοκήπων, Λαγκαδά και Ιωνίας.
Από την Παρασκευή 21/6, στις 14:30, οι τρεις ΔΟΥ παύουν να είναι διαθέσιμες στην εφαρμογή «τα Αιτήματά μου» για υποθέσεις Εσόδων και Δικαστικού και οι φορολογούμενοι θα εξυπηρετούνται:
ψηφιακά, από το ΚΕΒΕΙΣ Θεσσαλονίκης, στην εφαρμογή “τα Αιτήματά μου” και στην εφαρμογή «τα Ραντεβού μου», μέσα από την ψηφιακή πύλη myAADE (myaade.gov.gr) ή από το myAADEapp
τηλεφωνικά, από το Κέντρο Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων (ΚΕΦ), στο +30 213 162 1000, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 8:00 έως 15:00.
Η ενσωμάτωση στο ΚΕΒΕΙΣ Θεσσαλονίκης θα ολοκληρωθεί στις 8/7, με τη μεταφορά των παραπάνω αρμοδιοτήτων από τις ΔΟΥ Καλαμαριάς, Ζ’ Θεσσαλονίκης, Δ’ Θεσσαλονίκης, Ε’ Θεσσαλονίκης και ΦΑΕ Θεσσαλονίκης.
Επίσης ενόψει της ενσωμάτωσης:
Την Κυριακή 23/06 στις 23:00 θα κλείσει η εφαρμογή υποβολής δηλώσεων Ε9 ετών 2014-2024 για τις ΔΟΥ Αμπελοκήπων, Λαγκαδά και Ιωνίας.
Την Δευτέρα 24/06 από τις 18:00, δε θα είναι διαθέσιμες για τις ΔΟΥ Αμπελοκήπων, Λαγκαδά και Ιωνίας η υποβολή των δηλώσεων ΦΠΑ, Λοιπών και έμμεσων φόρων, η πλατφόρμα myPROPERTY, οι ρυθμίσεις οφειλών, Εισφοράς Συναλλάγματος, Τέλους Διαμονής, Παρεπιδημούντων και Ακαθαρίστων Εσόδων, Φόρου Εισοδήματος ΝΠ, Παρακρατούμενων Φόρων και οι ηλεκτρονικές πληρωμές μέσω myAADE.
Όλες οι εφαρμογές θα είναι διαθέσιμες την Τρίτη 25/6 στις 10:00.
Σχετικά Νέα
ΑΑΔΕ: Ο αλγόριθμος «έπιασε» εικονικά τιμολόγια 50 εκατομμυρίων ευρώ
Εκτεταμένη φοροδιαφυγή εντόπισε ο αλγόριθμος της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, μέσω κυκλωμάτων έκδοσης και.
Μικρή επιβράδυνση του ρυθμού ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας για το ‘α εξάμηνο του 2025 βλέπει το ΚΕΠΕ
Την εκτίμηση πως ο ρυθμός ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας θα επιβραδυνθεί στο 2,1% το.
Ασφαλιστικός βίος των πολιτών: Πότε θα ολοκληρωθεί η ψηφιοποίηση του
Το 2027 θα έχει ολοκληρωθεί η ψηφιοποίηση του ασφαλιστικού ιστορικού των εργαζομένων, όπως επεσήμανε.
Γ. Στουρνάρας: Δεν υπάρχει περιθώριο εφησυχασμού για την οικονομία – Ταχύτερη υλοποίηση επενδύσεων και μεταρρυθμίσεων
Παρά την αναμφίβολα θετική πορεία της οικονομίας έως τώρα και τις ευνοϊκές προοπτικές που.