

Ενόψει της έκδοσης των εκκαθαριστών του ΕΝΦΙΑ το προσεχές Σαββατοκύριακο, 29 και 30 Απριλίου, επιστροφές φόρου θα πραγματοποιηθούν ξανά την Παρασκευή 28/4 σε όσες δηλώσεις υποβληθούν μέχρι την Τετάρτη 26/4, επισημαίνει η ΑΑΔΕ.
Επιστροφές από δηλώσεις, που θα υποβληθούν από την Πέμπτη και μετά, θα συμψηφιστούν με οφειλές από ΕΝΦΙΑ.
Όσοι φορολογούμενοι δεν έχουν χρέη σε ΑΑΔΕ ή ΕΦΚΑ, περιμένουν επιστροφή από δήλωση φόρου εισοδήματος και δεν θέλουν να συμψηφιστεί αυτή με τον ΕΝΦΙΑ, καλούνται να υποβάλουν τη δήλωσή τους μέχρι την Τετάρτη 26/4 ή να αναμείνουν την έκδοση των εκκαθαριστικών ΕΝΦΙΑ, να εξοφλήσουν τον ΕΝΦΙΑ και να υποβάλουν στη συνέχεια τη φορολογική τους δήλωση.
Σχετικά Νέα
ΑΑΔΕ: 10 ημέρες λουκέτο σε πιτσαρία επειδή ξήλωσε τη σήμανση της φοροδιαφυγής
Η μη έκδοση αποδείξεων ή η μη διασύνδεση ταμειακών με POS ή με την ΑΑΔΕ, δεν.
Ενιαίο πλαίσιο διδασκαλίας αγγλικών από το Νηπιαγωγείο μέχρι και το Λύκειο προωθεί η Σ. Ζαχαράκη
Νέο ολιστικό πλαίσιο ξενόγλωσσης εκπαίδευσης στην Α΄θμια και Β΄θμια Εκπαίδευση, προωθεί η υπουργός Παιδείας,.
Γραφείο Προϋπολογισμού του Κράτους: Στοχευμένη μείωση φορολογικών συντελεστών στη μισθωτή εργασία και μείωση ασφαλιστικών εισφορών
Στοχευμένη μείωση φορολογικών συντελεστών στη μισθωτή εργασία και μείωση των ασφαλιστικών εισφορών εργαζομένων και.
ΥΠΕΘΟ: Μια δεκαετία νωρίτερα η αποπληρωμή των δανείων του 1ου μνημονίου – 44 δισ. ευρώ στα κρατικά ταμεία
Τα βήματα για την πρόωρη αποπληρωμή των ακριβών διμερών δανείων του πρώτου μνημονίου (GLF).