Α. Παναγιωτόπουλος: Δρόμο-δρόμο, πόρτα-πόρτα σπίτι-σπίτι για τη μεγάλη ανατροπή

Κάθε λεπτό μέχρι τις εκλογές της Κυριακής 9 Ιουνίου προκειμένου το μήνυμα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να φτάσει σε κάθε πολίτη, που υφίσταται τις αντικοινωνικές κυβερνητικές επιλογές της νεοδεξιάς του κ. Μητσοτάκη αξιοποιεί ο Βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ανδρέας Παναγιωτόπουλος.

Το πρωί της Πέμπτης 6ης Ιουνίου 2024 ο Τομεάρχης Υγείας της Κ.Ο. βρέθηκε στη λαϊκή αγορά στην περιοχή της Αγίας Σοφίας, όπου συνομίλησε σε εγκάρδιο κλίμα με τους συμπολίτες του και τους πωλητές – παραγωγούς, η πλειονότητα των οποίων εξέφρασε την απόγνωσή της για την ακρίβεια που μαστίζει τα ελληνικά νοικοκυριά.

Το απόγευμα έκανε περιοδεία στα χωριά της ιδιαίτερης πατρίδας του της Δυτικής Αχαΐας και συγκεκριμένα επισκέφθηκε τα Σαγέικα, το Λάππα, το Μετόχι, τη Λακόπετρα, το Καλαμάκι (Βίδοβα) και τα Νιφορέικα, όπου συναντήθηκε με τον κόσμο της αγροτιάς που βιώνει στο πετσί του τις συνέπειες των πολιτικών της κυβέρνησης, της κλιματικής κρίσης και της ερημοποίησης της υπαίθρου.

Ο Ανδρέας Παναγιωτόπουλος σε όλη την προεκλογική εκστρατεία δεν σταματά να τονίζει ότι «πρέπει να πάμε όλοι στις κάλπες για η ψήφος είναι ύψιστο δημοκρατικό δικαίωμα και οι ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου είναι κομβικής σημασίας, γιατί θα κρίνουν το μέλλον και την προοπτική της ΕΕ και της Ελλάδας».

Και πρόσθεσε: «πρέπει να αποτρέψουμε την ακροδεξιά στροφή της Ευρώπης και να την καταστήσουμε παγκόσμιο πυλώνα ειρήνης, δημοκρατίας και σταθερότητας και ταυτόχρονα να αποδοκιμάσουμε την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας που με τις πρακτικές της μας φτωχοποιεί και μας απομακρύνει από τις θεμελιώδεις αξίες της ευρωπαϊκής μας οικογένειας».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα