Α. Λοβέρδος: Ειδικό ποινικό αδίκημα η γυναικοκτονία

“Πρέπει να θεσπιστεί ειδικό ποινικό αδίκημα η γυναικοκτονία γιατί τα τελευταία χρόνια καθένας εγκληματίας που σκοτώνει γυναίκα να συνιστά με την πράξη του ένα παράδειγμα για τον επόμενο. Είναι διαφήμιση στον επόμενο εγκληματία, είναι κάλεσμα στον επόμενο εγκληματία αυτό πρέπει να σταματήσει με τη θέσπιση ειδικού αδικήματος το οποίο θα καθιστά τη συγκεκριμένη πράξη πολύ βαρύτερη απ’ ότι είναι σήμερα” δήλωσε ο Ανδρέας Λοβέρδος (ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ) στον απόηχο της νέας φρικτής γυναικοκτονίας έξω από το τμήμα των Αγ. Αναργύρων.

“Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στον κ. Χρυσοχοϊδη αλλά η ΝΔ έχει αλλάξει έξι υπουργούς Δημόσιας Τάξης. Η διαχείριση του πρωθυπουργού στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι ατυχής, είχε έναν πολύ καλό Χρυσοχοϊδη και τον έδιωξε και έβαλε μετά άλλους τέσσερις για να ξαναφέρει τον κ. Χρυσοχοϊδη. Δεν το έχει χειριστεί σωστά”, είπε ( ρ/σ Παραπολιτικά)

Επ’ αυτού, συνέχισε, ασκώντας κριτική στον Κ. Μητσοτάκη:

“Τη σχέση ανάμεσα στη διοίκηση και τη δικαιοσύνη όπως τη διαμόρφωνε ο Μ. Χρυσοχοϊδης τη διέκοψε ο Πρωθυπουργός. Δεν έχω καταλάβει γιατί έδιωξαν τον Χρυσοχοϊδη τότε από τότε ανέλαβαν άλλοι τέσσερις υπουργοί και επανήλθε ο κανονικός αρμόδιος γιατί ο κ. Χρυσοχοϊδης είναι ικανός στον τομέα αυτό το έχει αποδείξει. Το ανθρωπίνως δυνατό το κάνει. Εγώ του έχω εμπιστοσύνη”.

Ευρωεκλογές- ΣΥΡΙΖΑ- ΠΑΣΟΚ
Σύμφωνα με τον Α. Λοβέρδο, οι ευρωεκλογές θα φέρουν επανασύνθεση του πολιτικού συστήματος.

Ειδικότερα, για το ΠΑΣΟΚ είπε: Είναι καταφανές ότι έχει κάνει μια στροφή είτε προς το αδιευκρίνιστο είτε προς την Αριστερά. Εγκαταλείπει το χώρο του Κέντρου που είναι κενός πια, επιτρέπει στον κ. Μητσοτάκη να εκπορθεί ανοχύρωτο κάστρο και εκεί που πάει δεν έχει να κερδίσει τίποτα μόνο να χάσει.

Ενώ για τον Στέφανο Κασσελάκη: Τον κ. Κασσελάκη τον αισθανόμαστε πολιτικά για πρώτη φορά τώρα γιατί επί τόσους μήνες δεν τον άφησαν να πάρει ανάσα, τον πυροβολούσαν κάθε μέρα συνεπώς δεν καταλαβαίναμε που έχει το μυαλό του. Μετά το συνέδριο αισθάνεται πιο ελεύθερος και νομίζω αρχίζουμε και βλέπουμε που το πάει αλλά που θα το πάει στις εκλογές και μετά από αυτές δεν μπορώ να το ξέρω. Χρειαζόμαστε χρόνο. Αυτό το χρόνο που δικαιούταν μετά τις εσωκομματικές εκλογές τον παίρνει τώρα και έχει να αντιμετωπίσει και εγγενείς δυσκολίες. Αυτό που έκανε η κα Ακρίτα, πέρα από το πρόσωπο μέσα από τις λέξεις, αποτελεί μια νομικώς μεμπτή εκδήλωση ανθρώπινης κακίας. Όταν διαχειρίζεται τέτοιες τάσεις μέσα στο κόμμα σου έχει πάρα πολλά προβλήματα προκειμένου να καταφέρει την συνοχή που είναι απαραίτητη. Άρα νομίζω ότι η ασφαλέστερη αξιολόγηση του κ. Κασσελάκη θα γίνει μετά τις εκλογές. Πάντως, σε όλες τις δημοσκοπήσεις είναι καθαρά δεύτερος.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα