

Οι τιμές του πετρελαίου υποχωρούν σε προ ουκρανικού πολέμου επίπεδα αλλά η ελληνική κυβέρνηση αφήνει την αισχροκέρδεια ανεξέλεγκτη, αναφέρει σε ανάρτησή του ο Αλέξης Χαρίτσης.
Σύμφωνα με τον τομεάρχη Ανάπτυξης και Επενδύσεων του ΣΥΡΙΖΑ, το αποτέλεσμα είναι η Ελλάδα να έχει την ακριβότερη τιμή βενζίνης σε όλη την Ευρώπη, κάτι που όπως λέει είναι “ξεκάθαρα ακρίβεια Μητσοτάκη”.
Αναλυτικά, στην ανάρτησή του ο κ. Χαρίτσης γράφει:
“Οι διεθνείς τιμές πετρελαίου αποκλιμακώνονται σε προ πολέμου επίπεδα. Εδώ όμως η κυβέρνηση αφήνει την αισχροκέρδεια ανεξέλεγκτη.
Αποτέλεσμα; Τιμές καυσίμων σε ιστορικό υψηλό εδώ και μήνες και ακριβότερη τιμή βενζίνης σε όλη την Ευρώπη. Πρόκειται ξεκάθαρα για ακρίβεια Μητσοτάκη.”
Σχετικά Νέα
ΕΟΠΥΥ: Αποσύρονται οι γιατροί από την δικαστική διαμάχη με το υπουργείο Υγείας για τα ραντεβού
Αποσύρονται οι γιατροί του ΕΟΠΥΥ από την δικαστική διαμάχη με το υπουργείο Υγείας για.
Ν. Ταχιάος για τα Τέμπη: Δεν πανηγυρίζουμε για κανένα πόρισμα Καρώνη
Σε «σαφέστατο σχέδιο αποσταθεροποίησης, από κόμματα τα οποία υποστηρίζουν την αντισυστημικότητα και θέλουν να.
Ι. Μπούγας: Μεταρρυθμίσεις για επιτάχυνση της Δικαιοσύνης – Από 1.492 σε 650 ημέρες οι αποφάσεις ως το 2027
Στο υπουργείο Δικαιοσύνης πραγματοποιήθηκε σήμερα εκδήλωση με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση σχετικά με.
Π. Μαρινάκης: Μέχρι το τέλος του έτους όλα τα ΑΕΙ θα έχουν σύστημα ελεγχόμενης εισόδου
Σε μία σειρά από απορίες σε σχέση με το κυβερνητικό έργο, απάντησε ο Υφυπουργός.