

Μαθητής της 3ης τάξης του Τμήματος Γ3 του 2ου Γυμνασίου βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό
Μετά το τμήμα που φοιτούσε η μαθήτρια της Γ’ τάξης του 2ου Γυμνασίου Ηρακλείου, που βρέθηκε θετική στον ιό, άλλο ένα τμήμα του σχολείου κλείνει, καθώς εντοπίστηκε άλλο ένα κρούσμα σχολικό συγκρότημα.
Αυτή τη φορά πρόκειται για έναν μαθητή, ο οποίος βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.
Πιο αναλυτικά, η λειτουργία του τμήματος αναστέλλεται για 14 ημέρες, όπως έγινε γνωστό και στην σελίδα του σχολείου στο Facebook, λόγω επιβεβαιωμένου κρούσματος Covid 19 σε μαθητή του σχολείου.
Τα μαθήματα θα γίνονται εξ αποστάσεως από τις 6 έως και τις 19 Φεβρουαρίου, ενώ όπως διευκρινίζουν σε προηγούμενή τους ανάρτηση τα Τμήματα Γ5 και Γ7 είναι σε αναστολή διά ζώσης λειτουργίας. Από 4 Φεβρουαρίου έως και 17 Φεβρουαρίου, οι μαθητές αυτών των τμημάτων από την Πέμπτη ήδη παρακολουθούν τα μαθήματα εξ αποστάσεως.
https://www.facebook.com/2gymnasioirakliou/posts/210480307456369
Σχετικά Νέα
Καλλιθέα: «Συμβόλαιο θανάτου» βλέπει η ΕΛΑΣ πίσω από την εν ψυχρώ δολοφονία σε πυλωτή
Τα ξημερώματα του Μεγάλου Σαββάτου, ένας άνδρας εντοπίστηκε νεκρός μέσα σε αυτοκίνητο στην Καλλιθέα,.
Άγιος Παΐσιος: Η σταύρωση προηγείται πάντοτε της αναστάσεως και φέρνει νίκη
Όσοι πέρασαν πρώτα από την Σταύρωση και αναστήθηκαν πνευματικά, ζουν την πασχαλινή χαρά. «Πάσχα,.
Οι Mυροφόρες στο κουβούκλιο του Πανάγιου Τάφου
Μπαίνοντας στο Ιερό κουβούκλιο στον προθάλαμο όπου είναι το παρεκκλήσι του Αγγέλου, εκεί δηλαδή.
Kέρκυρα: Το έθιμο του τεχνητού σεισμού στον Ιερό Ναό της Παναγίας των Ξένων
Το Πάσχα γιορτάζεται κάθε χρόνο με ιδιαίτερη θρησκευτική κατάνυξη στην Κέρκυρα. Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά στο νησί των Φαιάκων είναι.