Δημοσιεύθηκε στις: Δε, Φεβ 8th, 2016

Κουίκ:Η κυβέρνηση δεν δρομολογεί εγκατάσταση προσφύγων στον Έβρο

images

Η κυβέρνηση δεν δρομολογεί εγκατάσταση προσφύγων ή μεταναστών στη περιοχή της Θράκης και πόσο μάλλον στον Έβρο, επαναλαμβάνει ο υφυπουργός πάρα τω πρωθυπουργώ και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Τέρενς Κουίκ.

Παράλληλα μεταφέρει και την θέση των ΑΝΕΛ, ότι αυτό ισχύει και για όποιους ελληνικούς ή διεθνείς Οργανισμούς ή Φορείς ή οργανώσεις εμπλέκονται στο προσφυγικό ζήτημα.

«Η προσοχή της κυβέρνησης είναι επικεντρωμένη στη τήρηση της συμφωνίας μας με την Ε.Ε. για τα πέντε κέντρα ταυτοποίησης (hot spots) και τα δύο κέντρα μετεγκατάστασης σε Αττική και κεντρική Μακεδονία», αναφέρει ο Τ. Κουίκ και παραπέμπει και στις σημερινές «πολύ σαφείς» δηλώσεις του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου.

Επίσης, συμβουλεύει τους «γνωστούς αντιδραστικούς κύκλους της Κω, να μη διαδίδουν, ότι στο νησί θα αναπτυχθούν και άλλα κέντρα ταυτοποίησης. Και ψέματα λένε και ζημιά στην εικόνα του νησιού προκαλούν, πόσο μάλλον την τουριστική. Ας ακολουθήσουν επιτέλους τη σώφρονα πολιτική που ακολουθείται στα άλλα νησιά του Αν. Αιγαίου».

Για τον αρθρογράφο

.made by gleo