

Έφοδοι της Ρωσίας με μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα τη νύχτα προκάλεσαν πυρκαγιά στην ουκρανική πρωτεύουσα Κίεβο, ενώ τραυμάτισαν γυναίκα και προκάλεσαν ζημιές σε κατοικίες στη βορειανατολική πόλη Σούμι, ανακοίνωσαν τις πρώτες πρωινές ώρες αξιωματούχοι.
Δεν αναφέρθηκαν θύματα στην επιδρομή που προκάλεσε πυρκαγιά σε κτίριο στο Κίεβο —όπου δεν βρίσκονται κατοικίες—, καθησύχασε ο δήμαρχος της ουκρανικής πρωτεύουσας Βιτάλι Κλίτσκο μέσω Telegram.
Ωστόσο, στη Σούμι, 38χρονη διακομίστηκε σε νοσοκομείο της πόλης, πρωτεύουσας της ομώνυμης βορειοανατολικής ουκρανικής περιφέρειας, ανέφερε ο περιφερειάρχης Ιχόρ Καλτσένκο, επίσης μέσω Telegram. Σημείωσε πως πέντε κατοικίες υπέστησαν ζημιές.
Δεν είναι σαφής η έκταση των ρωσικών επιδρομών με τη χρήση drones στην Ουκρανία τη νύχτα ως αυτό το στάδιο. Δεν έχει υπάρξει κανένα σχόλιο από πλευράς Μόσχας ακόμη.
Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ
Σχετικά Νέα
Κίεβο και Ευρωπαίοι συνεδριάζουν για τη σύσταση ειδικού δικαστηρίου για τα εγκλήματα που έχει διαπράξει η Ρωσία μετά την εισβολή της
Η Ουκρανία και οι Ευρωπαίοι σύμμαχοί της συνεδριάζουν σήμερα (9/5) στη Λβιβ για να.
ΕΕ: Η Κίνα δεν κάνει αρκετά ώστε οι ευρωπαϊκές εταιρείες να έχουν πρόσβαση στην αγορά της
Ο πρεσβευτής της Ευρωπαϊκής Ένωσης (EE) στο Πεκίνο δήλωσε σήμερα πως η Κίνα δεν.
Το πρώτο κήρυγμα του Πάπα Λέοντα: Ελπίζω η εκκλησία να φωτίσει τις σκοτεινές νύχτες αυτού του κόσμου
ΟΠάπας Λέων 14ος τελώντας την πρώτη του λειτουργία στην Καπέλα Σιστίνα εξέφρασε την ελπίδα πως.
Νέες συνομιλίες στο Κατάρ για εκεχειρία στη Γάζα: «Καμία απτή πρόοδος» λένε πηγές προσκείμενες στη Χαμάς
Αποστολή της Χαμάς είχε συνομιλίες σχετικά με μια κατάπαυση πυρός στη Γάζα την Τετάρτη.