

Στην ίδια τροπολογία προβλέπεται ότι καταβάλλεται σε οκτώ ισόποσες μηνιαίες δόσεις ο φόρος εισοδήματος του 2022, ενώ σε περίπτωση εφάπαξ εξόφλησης του φόρου μέχρι 31/7/2023 παρέχεται έκπτωση ύψους 3%.
Τη φορολόγηση των ευρωβουλευτών για αποζημιώσεις και συντάξεις φέρνει τροπολογία του Υπουργείου Οικονομικών καθώς μέχρι τώρα τα εν λόγω ποσά δεν συμπεριλαμβάνονταν στο ακαθάριστο εισόδημα από μισθωτή εργασία και αποζημιώσεις και δεν φορολογούνταν. Η ρύθμιση του Υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα, η οποία έρχεται λίγες ημέρες μετά την κατάθεση σχετικής ερώτησης από τον Αντιπρόεδρο της Βουλής και βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο θα ψηφιστεί αύριο.
Παράλληλα στην ίδια τροπολογία προβλέπεται ότι καταβάλλεται σε οκτώ ισόποσες μηνιαίες δόσεις ο φόρος εισοδήματος του 2022 ενώ σε περίπτωση εφάπαξ εξόφλησης του φόρου μέχρι 31/7/2023 παρέχεται έκπτωση ύψους 3%.
Η τροπολογία ορίζει και το “Καλάθι του νονού” ενόψει Πάσχα με κατηγορίες παιδικών παιχνιδιών.
Σχετικά Νέα
Ν.Ανδρουλάκης: Για μια Ευρώπη των λαών, με κοινωνική δικαιοσύνη, συλλογική ασφάλεια και προοπτική για τις επόμενες γενιές
«”Κανείς δεν ερωτεύεται μια Κοινή Αγορά”, είχε δηλώσει εύστοχα ο Ζακ Ντελόρ. Και είχε.
Μ.Θεμιστοκλέους: Ξεκίνησε η αποστολή των SMS για τα δωρεάν απογευματινά χειρουργεία σε ιδιωτικά νοσοκομεία
Ξεκίνησε από χθες η αποστολή των SMS για τα δωρεάν απογευματινά χειρουργεία σε ιδιωτικά.
Live η τελετή υπογραφής για τον ΒΟΑΚ παρουσία του Πρωθυπουργού
Σε απευθείας σύνδεση του ertnews.gr με το Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο του Ηρακλείου η τελετή υπογραφής της σύμβασης.
Κ. Τασούλας: Η Διακήρυξη του Ρομπέρ Σουμάν σηματοδότησε την απαρχή της οικοδόμησης της ενωμένης Ευρώπης
«Συμπληρώνονται σήμερα 75 χρόνια από την ημέρα που ο αρχιτέκτονας του ευρωπαϊκού οικοδομήματος, Ρομπέρ.