Χ. Σπίρτζης: Ομαλή η μετασεισμική ακολουθία στη Λέσβο

Ο υπουργός Μεταφορών και Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης, εμφανίστηκε καθησυχαστικός στη Βουλή, λίγο πριν ξεκινήσει η συζήτηση επερώτησης του βουλευτής της ΝΔ Κ. Καραμανλή “σχετικά με τον έλεγχο της διαδικασίας είσπραξης και απόδοσης χρηματικών ποσών στη ΣΤΑ.ΣΥ, που προέρχονται από διάθεση εισιτηρίων”.

Μάλιστα ο υπουργός απέσπασε τα εύσημα του κ. Καραμανλή όταν ο βουλευτής της ΝΔ, αφού αναφέρθηκε στο ότι υπάρχει ακόμα μια γυναίκα εγκλωβισμένη εξαιτίας του σεισμού στην Λέσβο επισήμανε ότι υπήρξε έγκαιρη ανταπόκριση του κρατικού μηχανισμού.

Ο υπουργός Υποδομών τόνισε ότι υπάρχουν ελάχιστοι ελαφρά τραυματίες -χωρίς να αναφερθεί στην εγκλωβισμένη γυναίκα- ενώ πληροφόρησε την Βουλή ότι σύμφωνα με την ενημέρωση που του έδωσαν οι σεισμολόγοι εξελίσσεται ομαλά η σεισμική ακολουθία. 

Οπως είπε στο νησί μεταβαίνει κλιμάκιο της ΕΜΑΚ με επικεφαλής το Νίκο Τόσκα, ενώ με το πλοίο της γραμμής ταξιδεύουν στο νησί στελέχη του υπουργείου Παιδείας καθώς είναι σε εξέλιξη η διαδικασία των Πανελληνίων Εξετάσεων. “Και φυσικά ο δήμαρχος είναι επιτόπου” είπε ο κ. Σπίρτζης.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα