Τ. Θεοδωρικάκος: Είναι ντροπή για το ελληνικό κράτος

“Ξανά οι φτωχότερες περιοχές θρηνούν ανθρώπινα θύματα. Είναι ντροπή για το ελληνικό κράτος”, τονίζει για την τραγωδία στη δυτική Αττική ο Τάκης Θεοδωρικάκος, συνεργάτης του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα “Ελευθερία του Τύπου”, παραλείποντας ωστόσο να θυμηθεί ότι η παράταξη την οποία με συνέπεια υπηρετεί κυβέρνησε και διαμόρφωσε αυτό το ελληνικό κράτος επί δεκαετίες…

“Αν σήμερα ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ στην αντιπολίτευση θα κατήγγειλε σε υψηλούς τόνους την κυβέρνηση ως τον αποκλειστικό ένοχο””, προσθέτει ο στενός συνεργάτης του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη για τον οποίο σημειώνει πως έδειξε τη μέγιστη υπευθυνότητα κάνοντας ό,τι περνάει από το δικό του χέρι για να μην έχουμε ξανά τέτοια τραγωδία.

Παράλληλα ο κ. Θεοδωρικάκος λέει πως ο πρωθυπουργός είναι θορυβημένος και αγχωμένος “ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό με το σκάνδαλο Καμμένου” και πως “πιστεύει ότι με 300 ευρώ θα κοροϊδέψει ξανά” τις αδύναμες οικονομικά ομάδες.

“Το μεγαλύτερο στρατηγικό λάθος του κ. Τσίπρα είναι η συμμαχία του με τον κ. Καμμένο. Του κοστίζει πανάκριβα και του στερεί τη δυνατότητα άλλων κινήσεων. Ποιος να πιστέψει ότι ο κ. Τσίπρας θέλει να είναι η κεντροαριστερά όταν συνεργάζεται και στηρίζει σε σκανδαλώδεις υποθέσεις τον κ. Καμμένο;”, προσθέτει ο συντονιστής στρατηγικής και επικοινωνίας της ΝΔ.

Λέει μάλιστα πως “η ΝΔ δεν έχει ακροδεξιά στελέχη, η κυβέρνηση έχει”, και πως τα χρόνια της αθωότητας του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τα θέματα διαφθοράς και διαπλοκής τελείωσαν.

“Για ποιο λόγο η πώληση πολεμικού υλικού της Ελλάδας πρέπει να γίνεται με μεσάζοντες; Είναι απαράδεκτο και παράνομο. Είναι σκάνδαλο. Κι η σιωπή του κ. Τσίπρα είναι εκκωφαντική και ένοχη”, προσθέτει ο κ. Θεοδωρικάκος.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα