Τσίπρας:«Ο ελληνικός λαός έδωσε μια καθαρή λαϊκή εντολή για να προχωρήσουμε ενωμένοι σε βαθιές τομές»

tsipras

Σύμφωνα με κομματικές πηγές, ο Αλέξης Τσίπρας κατά την εισήγηση του στη σημερινή συνεδρίαση του πολιτικού οργάνου εκλογικής ευθύνης,υπογράμμισε«Ο ελληνικός λαός έδωσε μια καθαρή λαϊκή εντολή, για να προχωρήσουμε ενωμένοι σε βαθιές τομές και μεταρρυθμίσεις, για να βγάλουμε τη χώρα από την κρίση».Επίσης,αναφέρθηκε στον ρόλο που καλείται να παίξει το νέο κυβερνητικό σχήμα, διορθώνοντας αστοχίες και αδυναμίες της προηγούμενης επτάμηνης περιόδου.

Σύμφωνα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο κ. Τσίπρας σημείωσε, ότι είναι «άμεσος στόχος της επόμενης περιόδου η πλήρης αποκατάσταση της σταθερότητας στην οικονομία και στη λειτουργία των τραπεζών, η διεύρυνση του εδάφους που κερδίσαμε στη διαπραγμάτευση, με πρώτη κρίσιμη μάχη αυτή της απομείωσης του χρέους».

Υπογράμμισε ότι «ταυτόχρονα, θα πρέπει με αποφασιστικότητα να προχωρήσουμε σε μεγάλες τομές, μάχη με το σύστημα της διαπλοκής, για την αποκατάσταση του αισθήματος δικαίου στην ελληνική κοινωνία».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ υπογράμμισε την αναγκαιότητα οργανωτικής ανασυγκρότησης του κόμματος και της νεολαίας, ώστε να αντιστοιχιστεί η οργανωτική βάση του ΣΥΡΙΖΑ με τους εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου που τον στηρίζουν ενεργά.Επισήμανε ότι, σε αυτό το πλαίσιο, είναι αναγκαία μια διαφορετική λειτουργία του κόμματος, με συλλογική λειτουργία των οργάνων, χωρίς μηχανισμούς και ομαδοποιήσεις

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα