«Τα χτυπήματα συνδέονται αιτιωδώς με τον θάνατο του Ζακ», τονίζει ο ιατροδικαστής της οικογένειας

Στην ιατροδικαστική έκθεση για την αιτία θανάτου του Ζακ Κωστόπουλου αναφέρθηκε ο ιατροδικαστής Σωκράτης Τσαντίρης, ο οποίος είναι τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας του 33χρονου.

«Στη νεκροψία-νεκροτομή είχαμε δει πολλαπλά θλαστικά τραύματα σώματος και κυρίως στην κεφαλή. Δεν μπορούσαμε να τα συνδέσουμε ως προφανή αιτία θανάτου και έπρεπε να αναμένουμε τα αποτελέσματα εργαστηριακών εξετάσεων, έτσι ώστε να είναι αντικειμενικά τα ευρήματα, με σκοπό να δούμε τι είχε προηγηθεί» είπε μεταξύ άλλων ο κ. Τσαντίρης στον RealFm και πρόσθεσε:

«Διενεργήθηκαν ιστολογικές εξετάσεις για να δούμε ποια είναι η προϋπάρχουσα κατάσταση της υγείας του. Δεν διαπιστώθηκε καμία προϋπάρχουσα παθολογία. Οπότε οδηγούμαστε πια στο ασφαλές συμπέρασμα ότι όλο το περιστατικό αυτό το οποίο συνέβη και συνδέεται αιτιωδώς με τον θάνατό του. Από τα χτυπήματα, το έντονο άλγος που προκλήθηκε, την αιμορραγία και όλο αυτό το περιστατικό υπήρξε τέτοια διέγερση στον οργανισμό του που προέκυψε ένα οξύ καρδιακό επεισόδιο και δεν μπόρεσε να ανταπεξέλθει», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

«Οι χρήστες κοκαΐνης πάσχουν από αυξημένο καρδιαγγειακό κίνδυνο. Η μακροχρόνια χρήση ουσιών βεβαίως κάνει συνέπειες στον οργανισμό», κατέληξε ο τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας του Ζακ Κωστόπουλου.

 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα