Συνεχίζεται ο «πόλεμος» των χάκερ: Νέα διαρροή από τους Anonymous Greece

Στην αντεπίθεση φαίνεται ότι πέρασαν οι Έλληνες χάκερ, που ισχυρίζονται ότι διέρρευσαν τα προσωπικά στοιχεία 5.000 Τούρκων πιλότων.

Ο «πόλεμος» μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων χάκερ ξεκίνησε πριν από μερικές ημέρες, μετά από επιθέσεις των «γειτόνων» σε ελληνικές ιστοσελίδες.

Υπενθυμίζεται ότι οι Τούρκοι χάκερ είχαν αναρτήσει προκλητικά και υβριστικά μηνύματα σε ελληνικές ιστοσελίδες αλλά και την πρώτη σελίδα του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων.

«Συνεργάζεστε με τρομοκράτες, υποστηρίζοντας τα μέλη της οργάνωσης προδοτών FETO» έγραφε το εν λόγω μήνυμα, και συνέχιζε: «Ελλάδα ξεχνάς γρήγορα, ρίξαμε στη θάλασσα τους προγόνους σας, θα το ξανακάνουμε».

Στην ανάρτησή τους στον ιστότοπο medium.com οι Anonymous Greece στέλνουν μήνυμα ότι μπορούν να παραβιάσουν ακόμα και απόρρητα δεδομένα. Ανέβασαν μάλιστα και βίντεο που αποδεικνύουν το χακάρισμα.

Αναλυτικά, η ανακοίνωσή τους:

«Anonymous Greece: Πάνω από 5.000 δεδομένα πιλότων από την Τουρκία διέρρευσαν

Χρειαζόμασταν κάποιες μέρες για να βρούμε και να παραβιάσουμε τους σέρβερ που αποθηκεύουν προσωπικές πληροφορίες των Τούρκων πιλότων.

Τους παραβιάσαμε και κατεβάσαμε τα δεδομένα.

Η διαρροή περιλαμβάνει προσωπικές πληροφορίες σχετικά με τους Τούρκους πιλότους, όπως ονόματα χρήστη, τοποθεσίες, διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) και κωδικούς πρόσβασης».

Είναι η δεύτερη μεγάλη επίθεση που δέχονται οι Τούρκοι.

Πριν λίγες ημέρες, οι Anonymous Greece κατάφεραν να παραβιάσουν και να χρησιμοποιήσουν περίπου 13.000 τουρκικά router και σέρβερ για να ισοπεδώσουν για 12 ώρες το κορυφαίο τηλεοπτικό δίκτυο Channel 24TV.

 

Πηγή: cnn.gr

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα