Στην αντεπίθεση κατά Κ.Μητσοτάκη ο Γ.Μαντζουράνης

Ως «χολερικές συκοφαντίες» χαρακτήρισε ο δικηγόρος Γιάννης Μαντζουράνης, τα όσα ανέφερε χθες, Πέμπτη εις βάρος του ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, από το βήμα της Βουλής: “Και πάλι δεν μπόρεσε να χαλιναγωγήσει το μίσος του για τον δικηγόρο, που έφερε στη δημοσιότητα τα δώρα του Χριστοφοράκου σ’ αυτόν και καλυπτόμενος πίσω από την βουλευτική ασυλία του με θρασυδειλία εξέμεσε χολερικές συκοφαντίες σε βάρος μου”, ανέφερε σε δήλωσή του ο κ. Μαντζουράνης και συνέχισε: “Ως δημοκρατικός πολίτης, που αντιστάθηκε στη χούντα από τη Νομική, το Πολυτεχνείο, το ΕΑΤ-ΕΣΑ και την εξορία στη Δυτική Γερμανία και όχι από τα μεταξωτά σεντόνια της πριγκιπικής κούνιας του, δεν συμμετέχω σε σκευωρίες και παρακρατικούς μηχανισμούς, που υπονομεύουν τους δημοκρατικούς θεσμούς, όπως έγινε το 1965”.

Ανέφερε επίσης ότι “ως μάχιμος δικηγόρος, επιλέγω ελεύθερα τους πελάτες και τις υποθέσεις, που υπερασπίζομαι ανεξαρτήτως της πολιτικής και οικονομικής ισχύος των αντιδίκων”.

«Τον πληροφορώ», κατέληξε στη δήλωση του κ. Μαντζουράνης, “ότι δεν ασχολούμαι με τις προσωπικές και περιουσιακές υποθέσεις ούτε του ιδίου, ούτε των στελεχών της Ν.Δ., ούτε των συζύγων και των οικογενειών αυτών, γιατί έχω πιο ενδιαφέροντα, ευχάριστα και σημαντικά προς ενασχόληση”.

Η δήλωση Μητσοτάκη που προκάλεσε την αντίδραση Μαντζουράνη:

Μιλώντας χθες, Πέμπτη στη Βουλή και επιτιθέμενος στον Αλέξη Τσίπρα, ο πρόεδρος της ΝΔ είχε τονίσει, μεταξύ άλλων:

«Και είστε προσωπικά πίσω από το χυδαίο παρακράτος, το οποίο στοχεύει με απαράδεκτα και ψευδή δημοσιεύματα εμένα, τα στελέχη μας, αλλά και τις οικογένειές μας. Εσείς τα συντονίζετε όλα και είστε προσωπικά υπεύθυνος για όλα αυτά, για τις αθλιότητες του κάθε κ. Βαξεβάνη και του κ. Ματζουράνη, οι εκλεκτοί σας, οι αγαπημένοι σας συνοδοιπόροι στο παρακράτος της διαπλοκής που έχετε κτίσει και θα τολμήσετε μετά να κουνήσετε το δάχτυλο σε εμένα και στη Νέα Δημοκρατία; Ντροπή σας!»

 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα