Π.Σγουρίδης: Κουντουρά – Κόκκαλης έχουν πάρει πολιτικά ανταλλάγματα

«Αν κάποιοι παίζουν προσωπικά παιχνίδια εμείς ως ΑΝΕΛ θα τους διαγράψουμε», ξεκαθάρισε τη Δευτέρα ο αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ Παναγιώτης Σγουρίδης, αφήνοντας αιχμές τόσο κατά της Έλενας Κουντουρά, όσο και κατά του Βασίλη Κόκκαλη.

«Ο κ. Κουίκ είχε θέσει τον εαυτό του έκτος κινήματος εδώ και πάρα πολύ καιρό. Κάποιοι έχουν το ανάστημα και παραιτούνται τους άλλους ας τους κρίνει ο λαός», πρόσθεσε ο ο αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ, ενώ κατήγγειλε ότι όσοι παραμένουν στις υπουργικές τους θέσεις και δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης, είναι αυτοί που έχουν κάνει το χειρότερο αδίκημα, για την καρέκλα, και έχουν πάρει πολιτικά ανταλλάγματα.

«Φαίνεται ότι διαπραγματεύονται με την κυβέρνηση για μια ψήφο», είπε, υπογραμμίζοντας ότι «η στάση τους ενοχλεί καθώς αυτοί οι άνθρωποι, σε αντίθεση με τον κ. Ζουράρη και τον κ. Παπαχριστόπουλο, δεν μιλούσαν όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα».

«Έχουν πάρει πολιτικά ανταλλάγματα από τη στιγμή που παραμένουν στις υπουργικές τους θέσεις και δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης», τόνισε ο αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ Παναγιώτης Σγουρίδης στον ΣΚΑΪ αναφερόμενος στην κα Κουντουρά και στον κ. Κόκκαλη.

 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα