Π.Λάμπρου:Αμφισβητώ την ύπαρξη των διαλόγων που αναφέρει ο Πανούσης

image

Μιλώντας στο ” Κόκκινο” το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Λάμπρου,δήλωσε «Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο κ. Πανούσης φτάνει στο σημείο να δίνει ανθρώπους με κυνικό τρόπο στην Εισαγγελία, καταγράφοντας διαλόγους που δεν ξέρω πώς τους βρήκε, των οποίων και αμφισβητώ την ύπαρξη» ενώ πρόσθεσε«Απορώ γιατί δεν προχώρησε σε αυτές τις καταγγελίες τους 7 μήνες που ήταν υπουργός».

Παράλληλα,ο κ.Λάμπρου δήλωσε «Όσοι με γνωρίζουν και γνωρίζουν και τον ΣΥΡΙΖΑ, γνωρίζουν ότι δουλεύουμε χρόνια για τα δικαιώματα των κρατουμένων, δεν είναι προσωπικές μου απόψεις αυτές», επισημαίνοντας ότι αυτό που στην πραγματικότητα αμφισβητείται είναι το δικαίωμα και η υποχρέωση της Πολιτείας να έχει μια ανοιχτή επικοινωνία με τους κρατούμενους.

Επιπλέον,ο κ.Λάμπρου πρόσθεσε«Το στίγμα αυτής της κατεύθυνσης, όμως, έδωσε ο ίδιος ο πρωθυπουργός, με την παρουσία του στις φυλακές Διαβατών, για τα εγκαίνια εκεί μιας θεραπευτικής κοινότητας του ΚΕΘΕΑ», μιλώντας για το διαφορετικό όραμα που έχει αυτή η κυβέρνηση για το σωφρονιστικό σύστημα.

«Στόχος μας είναι όταν οι κρατούμενοι βγαίνουν στην κοινωνία να ζουν με αξιοπρέπεια και να μην ξαναμπούν ποτέ στη φυλακή», είπε.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα