Π.Κωνσταντινέας: Ηθικοί αυτουργοί όσοι σπέρνουν φανατισμό

Για την επίθεση από ακροδεξιούς που δέχτηκε το βράδυ της Κυριακής μίλησε στην τηλεόραση της ΕΡΤ ο βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος.

«Λίγα μέτρα από το γήπεδο και περνώντας έξω από σύνδεσμο, που είναι γνωστός σύνδεσμος ακροδεξιών, μου επιτέθηκαν κάποια άτομα φωνάζοντας “Πούλησες τη Μακεδονία”. Ακολούθησε διαπληκτισμός και ο ξυλοδαρμός μου», είπε ο βουλευτής και πρόσθεσε ότι είναι καλύτερη η κατάσταση της υγείας του.

«Όπως όλοι οι βουλευτές έχω κι εγώ δεχτεί απειλές μέσω social media», είπε επίσης και χαρακτήρισε «ηθικούς αυτουργούς όσους ευνοούν αυτό το κλίμα, ακόμα και πολιτικά κόμματα, για ψηφοθηρικούς λόγους. Σπέρνουν καταστάσεις, μπορεί να σκοτωθεί κανένας άνθρωπος».

Στο αυτόφωρο οδηγούνται σήμερα οι οκτώ συλληφθέντες
Στο αυτόφωρο πρόκειται να οδηγηθούν την Τρίτη οι οκτώ συλληφθέντες, που κατηγορούνται για την επίθεση εναντίον του βουλευτή Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρου Κωνσταντινέα.

Οι συλληφθέντες, οι οποίοι οδηγήθηκαν νωρίς το βράδυ της Δευτέρας στον εισαγγελέα Καλαμάτας, κρατούνται στην αστυνομική διεύθυνση Μεσσηνίας.

Τη Δευτέρα, οι αρχές προχώρησαν σε τρεις ακόμα συλλήψεις στην Καλαμάτα, ανεβάζοντας συνολικά των αριθμό των συλληφθέντων, σε οκτώ.

 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα