Π. Καμμένος: Όποιος πάει με μια βάρκα και βάζει την σημαία να μένει να την υπερασπιστεί

Ο πόλεμος που ξεκίνησε η Τουρκία είναι υβριδικός, δήλωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, ζητώντας κοινή γραμμή του πολιτικού κόσμου στο θέμα αυτό. Ενώ για το θέμα της σημαίας σε βραχονησίδες, υπογράμμισε πως όποιος παίρνει μια βάρκα και πάει να βάλει μια σημαία γιατί είναι Πάσχα, θα πρέπει να μπορεί κιόλας να την υπερασπιστεί.

Αίσθηση δημιούργησε η απόφαση του Π. Καμμένου να αποσυρθεί κατά κάποιο τρόπο επικοινωνιακά το επόμενο διάστημα, καθώς όπως είπε, “με κατηγορούν ότι κρύβομαι. Δεν κρύβομαι, απλά θα μιλούν αυτοί που πρέπει”. Όπως τόνισε, το επόμενο διάστημα “δεν θα δίνω συνεντεύξεις. Αφήνω τον λόγο σε αυτούς που πρέπει να τον έχουν”.

Την ίδια στιγμή ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος αναγκάστηκε να αποσύρει πολυσέλιδη τροπολογία που έφερε χθες το βράδυ σε κύρωση διεθνούς σύμβασης, για την αλλαγή τρόπου υπολογισμού των μερισμάτων που εισπράττουν οι στρατιωτικοί μετά την κατακραυγή της αντιπολίτευσης.

“Η κυβέρνηση προσαυξάνει την αυθαιρεσία”, τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Νίκος Δένδιας. “Δεν γίνεται να φέρνετε τροπολογίες στις διεθνείς συνθήκες. Το Προεδρείο πρέπει να προστατεύσει την Βουλή. Εδώ είχαμε παλαιότερα σε διεθνή σύμβαση για την γεωργία διάταξη για την ΕΡΤ”.

Κριτική για τις τροπολογίες διατύπωσαν η Λιάνα Κανέλλη, ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος, ο Γ. Σαρίδης.

 

 

 

 

 

capital.gr

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα