Πρωινές χυδαιότητες Γ. Καλλιάνου – Θ. Μεγαλοοικονόμου…(βίντεο)

«Κόκκινο» χτύπησε η ένταση το πρωί της Τετάρτης στο πλατό του Open, όταν Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου και Γιάννης Καλλιάνος αντιπαρατέθηκαν με προσωπικές επιθέσεις, οι οποίες είχαν ως αποκορύφωμα τη χυδαία επίθεση του στελέχους της Νέας Δημοκρατίας σχετικά με την ηλικία της βουλευτίνας του ΣΥΡΙΖΑ.

Η συζήτηση ανάμεσα στους δύο πρώην συνεργάτες στην Ένωση Κεντρώων ξεκίνησε αφού τους προμήθευσαν από την εκπομπή με κράνη, για να συνεχιστεί σχετικά με τους λόγους αποχώρησης του μετεωρολόγου από το κόμμα.

«Θυμάσαι πότε έφυγες;» είπε η Μεγαλοοικονόμου απευθυνόμενη στον Καλλιάνο. «Στις 29 Αυγούστου, όταν άνοιξε η Βουλή. Γιατί έφυγες; Επειδή δεν τήρησε ο πρόεδρος το εξάμηνο, γι αυτό έφυγες» του είπε, ενώ όταν ο Καλλιάνος αμύνθηκε των επιλογών του, η Μεγαλοοικονόμου του είπε: «Ξέρεις γιατί έφυγες; Γιατί ξέρεις μετεωρολογία; Είσαι μετεωρολόγος ή μαθηματικός; Οι μετεωρολόγοι και οι δημοσκόποι είναι εκτός πραγματικότητας. Αν θέλετε χτυπήματα κάτω από τη ζώνη, ξέρω να τα δίνω κι εγώ. Δεν είναι μετεωρολόγος, το γράφουν τα σάιτ. Μαθηματικός είναι, δεν είναι πιστοποιημένος μετεωρολόγος».

Ο υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία στον Νότιο Τομέα, απάντησε σε εκείνο το σημείο με την παρακάτω χυδαιότητα: Έχετε καταφέρει να ξεφτιλίζεστε καθημερινά. Είστε 70 χρονών γυναίκα και αντί να σοβαρευτείτε γελάνε όλα τα πλατό και τα στούντιο και σας παίζει το Ράδιο Αρβύλα όλη μέρα. Μάθετε να μιλάτε, μην τρέμετε ολόκληρη όταν βγαίνετε στην τηλεόραση, σοβαρευτείτε.

Η «μάχη» ξεκινάει στο 11ο λεπτό:

 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα