Πέντε νεκροί και 10 τραυματίες σε επεισόδια πυροβολισμών στην Πόλη του Μεξικού

Πέντε άτομα σκοτώθηκαν και 10 τραυματίστηκαν σε ξεχωριστά επεισόδια πυροβολισμών στην Πόλη του Μεξικού χθες, δείχνοντας ότι η πρωτεύουσα δεν κατάφερε να αποφύγει μια αυξάνουσα τάση θανάτων από βίαιο θάνατο η οποία μαστίζει την υπόλοιπη χώρα.

Σύμφωνα με το γραφείο του περιφερειακού γενικού εισαγγελέα, δύο ένοπλοι σε μοτοσικλέτα πυροβόλησαν τέσσερα άτομα σε μπαρ στη γειτονιά Γιάνο Ρεδόνδο, στο νοτιοδυτικό άκρο της πόλης νωρίς την Κυριακή το πρωί. Μία γυναίκα 23 ετών και δύο άνδρες, 23 και 38, υπέκυψαν στα τραύματά τους, ενώ ένα τέταρτο θύμα, ένας 23χρονος άνδρας, παραμένει στο νοσοκομείο.

Οι ένοπλοι διέφυγαν, και όλα τα θύματα ήταν Μεξικανοί.

Την Κυριακή απόγευμα, δύο άτομα – μια γυναίκα, 45, και ένας άνδρας, 55, σκοτώθηκαν από πυρά σε λαϊκή αγορά στην ανατολική πλευρά της Πόλης του Μεξικού, στη συνοικία Ιζταπαλάπα, είπε το γραφείο του γενικού εισαγγελέα.

Άλλα 10 άτομα, μεταξύ τους και δύο παιδιά, τραυματίστηκαν από πυροβολισμούς, είπε εκπρόσωπος του εισαγγελέα, ενώ δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμα τα αίτια των πυροβολισμών και οι έρευνες συνεχίζονται.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα