Ο Λαφαζάνης στο Παρίσι διαδηλώνει με τα κίτρινα γιλέκα

Ο Παν. Λαφαζάνης βρίσκεται αυτή την ώρα με τον Μαν. Κοζαδίνο, στέλεχος της ΛΑ.Ε και άλλους Έλληνες αγωνιστές στην Πλατεία Δημοκρατίας (Place de Republique) στο Παρίσι, όπου έχει αρχίσει να μαζεύεται ο κόσμος για μια μεγάλη συγκέντρωση των «κίτρινων γιλέκων».

Παρά την τρομοκρατία και την αστυνομοκρατία αναμένεται να είναι μεγάλη η συμμετοχή των πολιτών στη συγκέντρωση με τα «κίτρινα γιλέκα» στην Πλατεία Δημοκρατίας.

Έχουν προηγηθεί μεγάλες συγκεντρώσεις των κίτρινων γιλέκων στα Ηλύσια Πεδία, οι οποίες διαλύθηκαν από τα γαλλλικά ΜΑΤ μετά από επιθέσεις τους με δακρυγόνα και χημικές βομβίδες.

Με τον ίδιο τρόπο τα γαλλικά ΜΑΤ διέλυσαν τη μεγάλη συγκέντρωση των αριστερώνκομμάτων, ιδιαίτερα της «Ανυπότακτης Γαλλίας».

Ο Παν. Λαφαζάνης έδωσε συνέντευξη στα γαλλικά ΜΜΕ και εκτεταμένη συνέντευξη στη LeFigaro, η οποία θα δημοσιευθεί αύριο.

Με δηλώσεις του ο Παν. Λαφαζάνης τόνισε ότι «τα κίτρινα γιλέκα συνεχίζουν και σήμερα με δυναμισμό τις μεγάλες τους κινητοποιήσεις στη Γαλλία και στέλνουν ένα μήνυμααγώνα και ελπίδας σε όλους τους λαούς της Ευρώπης και πρώτα απ’ όλα στον ελληνικό λαό.

Το μήνυμα που μου έδωσαν για την Ελλάδα οι ακτιβιστές των κίτρινων γιλέκων από την Πλατεία Δημοκρατίας είναι να ενωθούμε, να σηκωθούμε από τους καναπέδες μας και να αγωνιστούμε με αποφασιστικότητα και τότε όλα τα δίκαια αιτήματα του ελληνικού λαού θα ικανοποιηθούν.

Στη ζωή και στην πολιτική δεν υπάρχουν μονόδρομοι».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα