Ολοκληρώθηκε η επίσκεψη του Ν. Αναστασιάδη στον Λίβανο

Ολοκλήρωσε την επίσκεψή του στο Λίβανο ο Πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης, με ομιλία του σε Επιχειρηματικό Φόρουμ που διοργάνωσαν τα Εμπορικά Επιμελητήρια Κύπρου και Λιβάνου, στην οποία τόνισε ότι η Κύπρος έχει οριστικά αφήσει πίσω της την οικονομική κρίση και καταγράφει ψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης.

Ο κ. Αναστασιάδης αναφέρθηκε σε πρόσφατη θετική έκθεση του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου για την Κύπρο, σημειώνοντας ότι αποτελεί δέσμευση για την κυβέρνηση η παραμονή της κυπριακής οικονομίας στον δρόμο της ανάπτυξης.

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης κάλεσε τους Λιβάνιους επιχειρηματίες να επενδύσουν στην Κύπρο τονίζοντας ότι αποτελεί σταθερό και σίγουρο επενδυτικό προορισμό σε πολλούς τομείς.

Κύπρος και Λίβανος βρίσκονται πολύ κοντά στην υπογραφή συμφωνίας για καθιέρωση ακτοπλοϊκής γραμμής μεταξύ των δύο δύο χωρών, με το ταξίδι να διαρκεί λιγότερο από τέσσερις ώρες.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επέστρεψε ήδη στην Κύπρο και αύριο το πρωί αναχωρεί για τη Θεσσαλονίκη, όπου θα πραγματοποιηθεί τριμερής συνάντηση Ελλάδας- Κύπρου- Ισραήλ.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα