Ν.Παππάς: Διαρκής η σύσκεψη της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας

Ο υπουργός ΨΗΠΤΕ, Νίκος Παππάς, σε συνέντευξη που παραχώρησε «Στο Κόκκινο», τόνισε ότι η σύσκεψη των κυβερνητικών κλιμακίων για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας που πλήττει τη χώρα και τη δυτική Αττική είναι διαρκής και ο πρωθυπουργός ενημερώνεται συνεχώς.

Πρόσθεσε ότι «ο Τσίπρας έχει δώσει εντολές σε όλες τις συναρμόδιες υπηρεσίες και δεν θα σηκώσει κανείς το κεφάλι αν δεν βεβαιωθούμε ότι το καιρικό φαινόμενο έχει περάσει».

«Δυστυχώς είχαμε πάρα πολλές απώλειες» σημείωσε, για να προσθέσει ότι δεν είναι τώρα η ώρα για απόδοση ευθυνών. Υπογράμμισε ότι θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα και θα αποζημιωθούν οι πληγέντες.

Ωστόσο, ο υπουργός ΨΗΠΤΕ έθεσε το θέμα του χωροταξικού σχεδιασμού της πρωτεύουσας και από τα προβλήματα του παρελθόντος αλλά και σε μελλοντική βάση, σημειώνοντας ότι πρόκειται για ένα ευρύτερο θέμα το οποίο χρειάζεται πιο αυστηρά κριτήρια.

Ενημέρωσε ότι δεν έχει σημειωθεί κάποιο πρόβλημα με τις τηλεπικοινωνίες και πως η δημόσια ραδιοτηλεόραση εκπέμπει από τις πληγείσες περιοχές, ενημερώνοντας τον κόσμο με ψυχραιμία και ετοιμότητα, έως το τέλος του καιρικού φαινομένου.

Δείτε επίσης: Σε απόγνωση οι κάτοικοι της Νέα Περάμου – Εικόνες απόλυτης καταστροφής (εικόνες)

 

πηγή   ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα