Ν.Νικολόπουλος: Ο Μητσοτάκης είναι του ίδιου πολιτικού φυράματος με τον Αυγενάκη

Ο πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος, Νίκος Νικολόπουλος, εξαπέλυσε επίθεση εναντίον του γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, Λευτέρη Αυγενάκη. Αφορμή της επίθεσης στάθηκε η «εμπλοκή του ονόματός του σύμφωνα με κυριακάτικο δημοσίευμα, σε εγκληματικό κύκλωμα του κοινού ποινικού δικαίου».

Ο ανεξάρτητος βουλευτής, στην ανακοίνωσή του σημειώνει, μεταξύ άλλων: «Δεν με ξενίζουν οι αποκαλυπτικοί διάλογοι του αστυνομικού του Λευτέρη Αυγενάκη, ούτε η παρελκυστική και αποπροσανατολιστική συμπεριφορά του εκλεκτού γραμματέα και υποδειχθέντος από τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Η ελαστική πολιτική ηθική του κ. Αυγενάκη εξηγεί τα πάντα (…) πριν λίγες εβδομάδες πέρασε και από τα Καλάβρυτα να “πουλήσει την πολιτική του πραμάτεια” ρίχνοντας λάσπη στα δεξιά. Οι αναφορές στον χρυσό της Παναγίας της Τήνου έχουν παρελθόν και είναι πολλοί οι αμαρτήσαντες. Είχαν, όμως, τον τρόπο, όσοι είναι μπλεγμένοι, να συσκοτίζουν ή να ευτελίζουν την σκανδαλώδη υπόθεση για να μην αποδοθεί Δικαιοσύνη».

Σύμφωνα με τον κ. Νικολόπουλο «ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης φέρει ακέραιη την πολιτική ευθύνη της κάλυψης Αυγενάκη. Σε άλλες περιπτώσεις (πχ Τραγάκης, Τασούλας, Παπακώστα), δείχνει…πυγμή και…αποφασιστικότητα. Όμως, στις περιπτώσεις που το πολιτικό… φύραμα είναι ίδιο, η αντιμετώπιση είναι διαφορετική. Δεν με ξενίζει, όμως, αυτή η σκανδαλώδης εύνοια. Μην ξεχνάμε ότι όμοιος ομοίω αεί πελάζει!».

 

πηγή   ΑΠΕ – ΜΠΕ

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα